۱۳۹۲ آذر ۲۹, جمعه

زیبا کلام: «انتقادات مطرح شده علیه حقوق بشر ربطی به اسلام ندارد»

صادق زیبا کلام با انتقاد از روش مقامات ایرانی در پاسخ به انتقادات مربوط به نقض حقوق بشر، اینکه چنین انتقاداتی ربطی به اسلام داشته باشد را با طرح مثال های متعددی از موارد نقض حقوق بشر رد کرد.
همزمان با اظهارات رئیس قوه قضاییه مبنی بر اینکه بسیاری از اشکالاتی که با ادعای نقض حقوق بشر مطرح می شود«مخالفت با حکم اسلام است»، صادق زیبا کلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایسنا با به چالش کشیدن دیدگاه صادق لاریجانی گفت: «من معتقدم برعکس آنچه که به طور مرتب گفته می‌شود انتقادات مطرح شده علیه ما در خصوص حقوق بشر ربطی به اسلام ندارد.» زیبا کلام همچنین گفت که از جمله موارد مناقشه بین ایران و غرب، مناقشه حقوق بشر است که روز به روز گسترش می یابد.
زیبا کلام همچنین از مقامات ایرانی خواست  ادعاهای خود را در مورد احمد شهید گزارشگرویژه سازمان ملل ثابت کنند: « ما می گوییم که احمدشهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل مزدور و وابسته به صهیونیست است. فرض کنیم این فرد مزدور، مامور سازمان سیا یا فراماسون باشد، اما باید توجه کنیم که این فرد در گزارش ۶۰ تا ۷۰ صفحه‌ای خود افرادی که درباره آنها نقض حقوق بشر صورت گرفته را با نام و نشان بیان کرده و ما که می‌گوییم منبع گزارش وی منافقین و ضدانقلاب هستند باید ثابت کنیم گزارشات این فرد دروغ و بی‌پایه و اساس است.»
طی سالهای گذشته، مقامات قوه قضاییه بارها در برابر انتقاداتی که در قطعنامه‌های حقوق بشری سازمان ملل علیه ایران مطرح شده است، نسبی گرایی فرهنگی و همچنین اینکه این انتقادات حمله به قوانین اسلامی است را مطرح کرده اند و از پاسخگویی نسبت به سوالات مطرح شده خودداری کرده اند. اظهارات صادق زیباکلام یکی از معدود اظهار نظرها برای به چالش کشیدن دیدگاهی است که به جای پاسخگویی در خصوص موارد نقض حقوق بشر، منتقدان را متهم به دشمنی با اسلام می کنند.
ﻳﻴﺲ قوه قضاییه چهارشنبه ۲۰ آذر و در پاسخ به یکی از انتقادات جدی نسبت به روند فزآینده اعدام ها در ایران گفت:‌««ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﻛﻪ ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﺍﻋﻼﻡ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﺑﺴــﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺍﺷــﻜﺎﻻﺗﻰ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺍﺩﻋﺎﻯ ﻧﻘﺾ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﻣﻄﺮﺡ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺑﺎ ﺍﻋﺪﺍﻡ، ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺑﺎ ﺣﻜﻢ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﺳﺖ ﺯﻳﺮﺍ ﻗﺼﺎﺹ ﻧﺺ ﻗﺮﺁﻥ ﻛﺮﻳﻢ ﺍﺳﺖ.»
صادق زیبا کلام با اشاره به موارد متعدد نقض حقوق بشر در ایران گفته است که هیچ کدام از مواردی که مطرح می کند ربطی به اسلام ندارد و «رعایت قوانین اساسی و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی ایران» نقض حقوق بشر در ایران را نزدیک به صفر می کند.
فعالان و سازمان‌های حقوق بشر طی سالهای گذشته، با مستندکردن هزاران موارد نقض حقوق بشر، متذکر شده اند که حتی بر اساس قوانین ایران، وقوع آنها عملا نقض قوانین کشور است. با این وجود مسوولان عالی رتبه ایرانی همواره با سیاسی خواندن موضوع حقوق بشر، از همکاری و گفت وگو با این فعالان و سازمان ها خودداری کرده اند. از سال ۱۳۹۰ که شورای حقوق بشر سازمان ملل احمدشهید را به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در مورد مسائل ایران منصوب کرد، دولت ایران به او اجازه ورود به کشور را نداده است و گزارشهای دوره ای او را به باد انتقاد گرفته است.
زیبا کلام که دردانشگاه شهید بهشتی و در همایش بزرگداشت روزجهانی حقوق بشرسخن می گفت، با توضیح پاسخ ایران در سه دهه گذشته به انتقادات در زمینه حقوق بشر گفت: «پاسخ انتقادات در طول این سه دهه گذشته این بوده که غرب از حقوق بشر استفاده ابزاری و سیاسی می‌کند و چون ما می‌خواهیم مستقل و آزاده باشیم و اصول و ضوابط اسلامی را اجرا کنیم و همچنین قصد داریم قضاوت و دادرسی‌مان بر اساس اصول و موازین اسلامی باشد از سوی غرب که می‌خواهد سکولاریسم و بی‌خدایی را به ما دیکته کند، مورد انتقاد قرار می‌گیریم.»
زیبا کلام با انتقاد از پاسخ ایران به انتقادات مربوط به حقوق بشر گفت:‌« من معتقدم برعکس آنچه که به طور مرتب گفته می‌شود انتقادات مطرح شده علیه ما در خصوص حقوق بشر ربطی به اسلام ندارد.» این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران سپس با ارائه چندین مثال به تناقض های پاسخ مسوولین قضایی و واقعیت موارد نقض حقوق پرداخت. زیبا کلام گفت:‌« اینکه دانشجویی در جمهوری اسلامی ایران به واسطه فعالیت در ستاد میرحسین موسوی و طرفداری از وی یا شرکت در یک راهپیمایی غیرقانونی ستاره‌دار و از تحصیل محروم می‌شود، ربطی به اسلام دارد؟ بر اساس کدام قانون یک دانشجو به این دلیل که مخالف افکار و عقاید سیاسی موجود است از تحصیل محروم می‌شود؟» او همچنین درباره بازداشت بدون اتهام شهروندان که از آن به «بازداشت‌های خودسرانه» یاد می شود گفت:«آیا در جمهوری اسلامی ایران اتفاق نیافتده که فردی بدون اینکه مشخص شود چه اتهامی دارد بازداشت شود و بعد از هفته‌ها و بعضا ماه‌ها بازداشت اتهام وی را بگویند؟»
دکترزیباکلام با اشاره به برخی دیگر روندهای قانوعی در انتخاب وزرای کابینه دولت حسن روحانی گفت: « گفته می‌شود وزیر علوم معاونینی برای خود انتخاب کرده که وزارت اطلاعات این افراد را تایید نکرده است، در حالی که بر اساس کدام قانون وزارت اطلاعات باید رییس دانشگاه، استاندار، معاون استاندار، معاون وزیر و مدیران کل تایید کند و اگر تایید نکرد آن فرد نمی‌تواند سمت داشته باشد؟»
او همچنین با طرح موضوع انتخابات و ردصلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان که یکی از موارد مطرح شده در گزارش های حقوق بشری سازمان ها و فعالان محلی و بین المللی بوده و همواره توسط مقامات ایرانی نادیده گرفته شده است گفت: «شما بارها شنیده‌اید که افراد در انتخابات‌های مختلف از سوی مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت می‌شوند وقتی فرد رد صلاحیت شده کتبا و شفاها به شورای نگهبان می‌نویسد دلیل رد صلاحیتش چیست بعضا پاسخ داده می‌شود اگر بگوییم آبرویت می‌رود و آن فرد فریاد زده که بگویید و فکر آبروی من را نکنید… طبق قانون شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت افراد باید از چهار مرجع استعلام کند و اگر آن چهار مرجع گفتند از نظر ما مشکلی ندارد آیا شورای نگهبان می‌تواند همچنان فرد را به دلیل افکار و عقاید سیاسی‌اش رد صلاحیت کند؟ من به عنوان یک فرد رد صلاحیت شده با شما صحبت می‌کنم به طوری که هنوز نمی‌دانم در انتخابات مجلس ششم شورای نگهبان به چه دلیل من را رد صلاحیت کرد.
زیباکلام همچنین یکی دیگر از موارد نقض حقوق بشر در جریان بازداشت شدگان پس از انتخابات در بازداشتگاه کهریزک که منجر به کشته شدن حداقل چهار تن بر اثر شکنجه شد را مورد توجه قرار داد و گفت:‌«وقتی حادثه کهریزک پیش آمد آقای سعید مرتضوی گفت که این افراد بیماری عفونی و مننژیت داشتند و به دلیل تب بالا فوت کردند، اما بعد که کار بالاتر گرفت گفت اصلا آن روزها در دادستانی نبوده و چون در مقطع دکترا تحصیل می‌کرده برای انجام کارهایش در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به مرخصی رفته بود و امروز رییس پلیس کشور می‌گوید مرتضوی اصرار داشت که دستگیرشدگان به کهریزک اعزام شوند.»
زیبا کلام گفت: «معتقدم هیچ یک از موارد نقض حقوق بشر یاد شده، ربطی به اسلام و قانون اساسی ما ندارد. من به عنوان استاد دانشگاه تهران هنوز نمی‌دانم حمله به کوی دانشگاه در شب ۲۵ خرداد توسط چه کسانی صورت گرفت.» او افزود: « بنابراین علت اینکه ما از سوی غرب در خصوص نقض حقوق بشر مورد انتقاد قرار می‌گیریم موارد یاد شده است، البته یک سلسله دلایل دیگر برای این انتقاد بیان می‌کنیم و می‌گوییم که احمدشهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل مزدور و وابسته به صهیونیست است. فرض کنیم این فرد مزدور، مامور سازمان سیا یا فراماسون باشد، اما باید توجه کنیم که این فرد در گزارش ۶۰ تا ۷۰ صفحه‌ای خود افرادی که درباره آنها نقض حقوق بشر صورت گرفته را با نام و نشان بیان کرده و ما که می‌گوییم منبع گزارش وی منافقین و ضدانقلاب هستند باید ثابت کنیم گزارشات این فرد دروغ و بی‌پایه و اساس است.»
این استاد دانشگاه تهران با اشاره به یکی از پاسخ های مقامات ایرانی به انتقادات در زمینه وضعیت حقوق بشر و اینکه چرا چنین فشاری روی کشور عربستان سعودی وجود ندارد گفت: « گفته می‌شود چرا غرب در خصوص عربستان که حقوق بشر را پایمال می‌کند نگرانی ندارد و فقط نسبت به ایران نگرانی دارد؟ این مطلب دارای دو پاسخ است؛ یک پاسخ از جنبه علوم سیاسی و پاسخ دیگر از جنبه فلسفی است. پاسخ سیاسی این است که کجای جامعه ما با عربستان قابل قیاس است؟ ما از زمان مشروطه مبارزه کردیم بنابراین جامعه ما چقدر ربطی به جامعه عربستان دارد و آیا نارضایتی جامعه امروز ما با عربستان که غایت اعتراضاتشان رانندگی زنان است یکسان است؟ این عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: پاسخ فلسفی هم این است که آیا نقض حقوق بشر در عربستان و اعتراض نکردن غربی‌ها به آنها به این معنی است که حقوق بشر در ایران باید نقض شود؟»

۱۳۹۲ آذر ۲۱, پنجشنبه

هالو : یه روز یه ترکه



ای کاش همیشه قبل از حرف زدن فکر می کردیم چی میگیم و چه می کنیم !
واقعا هالو حرفاتو باید با طلا نوشت .
برات آرزوی سلامتی و سربلندی داریم 

بازداشت گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی در تضاد با ادعای دولت است

نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک برنامه گسترده سراسری در شهرهای کرمان، رفسنجان و تهران اقدام به بازداشت دست کم ۳۲ نفر به دلیل فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و اینترنت نمودند، به گفته منابع گزارش کننده برخی از این افراد به بند ۲ الف زندان اوین که تحت کنترل سپاه پاسداران قرار دارد منتقل شدند.
احمد قربانی یکی از مقامات قضایی کرمان اظهار داشت: “با تلاش سازمان اطلاعات سپاه کرمان ۱۶ نفر از فعالان سایبری مرتبط با بیگانگان دستگیر شدند.”  وی اتهام این افراد را “اقدام علیه امنیت ملی از طریق همکاری با شبکه‌های بیگانه و طراحی سایت و تولید محتوا برای سایت‌های ضد انقلاب به منظور براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی” اعلام کرد.
همین طور حسین رئیسی‌نژاد، دادستان رفسنجان در اواخر آبان ماه گفت: “هشت وب‌نگار از جمله یک زن به اتهام توهین به مقدسات و ارزش‌های اسلامی، توسط نیروهای امنیتی در شهرستان رفسنجان بازداشت شدند. وی همچنین مدعی شد: “این افراد با انتشار مطالبی توهین‌آمیز در فضای مجازی، مقدسات دینی مردم و ارزش‌های اسلامی را به سخره گرفته بودند.”
از سوی دیگر سایت “نارنجی” روز سه‌شنبه (۱۲ آذر) اعلام کرد هشت تن از مدیران این وب سایت که در زمینه آی تی و تکنولوژی فعالیت می‌کند به نامهای علی‌اصغر هنرمند٬ عباس واحدی٬ علی‌رضا وزیری٬ نسیم نیکمهر٬ ملیحه نخعی٬ محمدحسین موسی‌زاده و سارا سجادپور از سوی اطلاعات سپاه بازداشت شدند.
این همه در حالی است که در طی هفته‌های اخیر پنج تن از مدیران و فعالان صفحات ایرانی در فیس بوک به نام‌های امیر گلستانی، مسعود قاسم خانی، فریبرز کاردار، سید مسعود سید طالبی و رویا ایرانی توسط اطلاعات سپاه بازداشت شده‌اند.
مجمومه فعالان حقوق بشر در ایران این اقدام نیروهای امنیتی را نشانه آشکار از تداوم سیاست‌های حکومت ایران در تقابل با گردش آزاد اطلاعات که این حکومت را به یکی از بزرگ‌ترین دشمنان اینترنت در دنیا تبدیل کرده است؛ می‌داند، اقدامی که بر خلاف قوانین و مقاوله نامه‌های حقوق بشری بخصوص ناقص اصل ۲۳ قانون اساسی بند یکم از ماده ۹، بند یک و دوم از ماده ۱۹ میثاق حقوق مدنی و سیاسی و ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر در خصوص آزادی بیان است.
هم چنین این تشکل این اقدام را موجب سلب اعتماد و در تضاد با ادعاهای دولت یازدهم در ایران می‌داند، بخصوص که در طی روزهای گذشته آقای حسن روحانی رئیس جمهور ایران در پی گزارش صد روزه خود صراحتا عنوان داشت: “خیلی از نویسنده‌ها ممنوع القلم شده بودند و ما آن‌ها را به صریح القلم تبدیل کردیم” و بدین گونه ضمن اشاره تلویحی به خفگان سابق، آزادی بیان را مورد تاکید قرار دادند و سپس با انتشار منشور حقوق شهروندی در مواد ۱۱ تا۲۰ آن آزادی بیان و گردش اطلاعات را مجددا مورد تاکید قرار دادند.
همانطور که اشاره شد به باور این نهاد تداوم چنین رویه‌ای از سوی دستگاه امنیتی در کنار فیلترینگ گسترده وب سایت‌ها، ایجاد اختلال در روند بهره وری از اینترنت بخصوص عدم توسعه ارتباطات زیر ساختی و نیز تصویب قوانین مغایر با آزادی بیان هم چون ماده ۲۱ و ۲۵ قانون جرائم رایانه‌ای مصوب سال ۱۳۸۸ که هدفی جزء ممانعت از گردش آزاد اطلاعات و تضعیف جامعه مدنی ایفا نمی‌کند روند نا‌امید کننده‌ای است که با کارزارهای تبلیغاتی داخلی و خارجی دولت جدید در ایران مرتفع نخواهد شد.
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران که خود هم چون بسیاری از نهادهای مدنی در ایران در طی سالهای اخیر مکررا قربانی تروریسم سایبری سپاه پاسداران بوده است، دولت جدید ایران را که با شعارهای بسط و حمایت از جامعه مدنی و حقوق شهروندی بر سر کار آمده است مخاطب قرار می‌دهد و از آن می‌خواهد به اظهارات تلویحی و تبلیغی بسنده نکند و برای تحقق وعده‌های داده شده گام‌های اجرای مشخصی بردارد، این مجموعه به صورت مشخص خواستار آزادی فوری بازداشت شدگان اخیر و توقف موج جدید بازداشت کاربران شبکه‌های اجتماعی و فعالان عرصه مجازی است، این تشکل هم چنین از آقای احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران می‌خواهد ضمن تطبیق موردی جوابیه ماه سپتامبر ۲۰۱۳ دولت ایران، به آن گزارشگر در بحث آزادی اطلاعات در ایران و بازداشت‌های گسترده اخیر، تداوم بی‌اعتنائی حکومت ایران به تعهدات حقوق بشری خود و استاندارد‌های بین المللی را در گزارش آتی به مجمع عمومی منعکس نماید، هم چنین به گزارشگر ویژه پیشنهاد می‌کند آزادی این شهروندان را موضوع یک درخواست فوری از دولت ایران قرار دهد.
http://www.hra-iran.org/arrest-of-social-network-users-is-at-odds-with-the-governments-claim

۱۳۹۲ آذر ۱۵, جمعه

در تاریخ   1391/09/5  در خبرها آمده است که سفیر ایران در اردن آمادگی ایران را برای 30 سال بخشش نفت به اردن اعلام کرده و حالا در اواخر سال 1392 زمزمه های بنزین لیتری ۳ هزار تومان در ایران به گوش میرسد ، حالا قضاوت به عهدۀ مردم ایران هست که آیا سیاستمداران ایران عرب زاده هستند یا ایرانی !؟!؟!؟؟!؟!؟

http://www.khabaronline.ir/detail/259801/politics/diplomacy


۱۳۹۲ آذر ۸, جمعه



انتقال کشیش سعید عابدینی به بند زندانیان خطرناک
سه شنبه, 21 آبان 1392


نوکیش مسیحی "سعید عابدینی" در حال حاضر در سالن ٩ بند ٣ زندان رجایی شهر، که محل نگهداری زندانیان مرتکب قتل و جرح است مستقر شده است.

به گزارش " محبت نیوز" هرانا ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران خبر داد، سعید عابدینی کشیش آمریکایی ایرانی تبار که روز یکشنبه ۱۲ آبان ماه از بند ٣۵٠ به زندان رجایی شهر کرج منتقل شده بود در حال حاضر در سالن ٩ بند ٣ زندان رجایی شهر، که محل نگهداری زندانیان مرتکب قتل و جرح است مستقر شده است.

کشیش عابدینی پیش از آنکه از بند ٣۵٠ زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شود در دیدار با "آیت الله ایروانی" استاد اسلام‌شناس دانشگاه واشنگتن دی سی از وضعیت نگهداری خود در دوران بازداشت در بند امنیتی ٢٠٩ و همچنین بند ٣۵٠ انتقاد کرده بود.

یکی از بستگان وی گفته است: "٩ آبان ماه سعید عابدینی در حفاظت اطلاعات زندانی اوین با حضور مومنی معاون زندان اوین و قبادی رئیس حفاظت اطلاعات با آیت الله ایروانی دیدار کرد و به شدت از عملکرد مسئولان زندان اوین، سازمان زندان‌ها، دادستانی، قوه قضائیه و وزارت اطلاعات انتقاد کرد. عمده انتقادات او به فشارهای دوره بازداشت و عدم رعایت حقوق قانونی در دوران بازداشت در بند ٢٠٩ و عدم دسترسی به تلفن و حق مرخصی و بی‌توجهی مسئولان به وضعیت زندانیان سیاسی و امنیتی اشاره داشت."

این منبع در ادامه بیان داشت: "پس از آن، روز یکشنبه ١٢ آبان با فریب وی را ابتدا به شعبه اجرای احکام در زندان اوین و پس از آن بدون همراه داشتن البسه کافی و لوازم اولیه به قرنطینه زندان رجایی شهر و سپس به بند زندانیان خطرناک اعزام نمودند. انتقال وی به بند زندانیان خطرناک که گفته می‌شود در هفته گذشته ۴ مورد مرگ ناشی از خود زنی و زد و خورد در آن اتفاق افتاده وضعیت روحی و فیزیک سلامت این زندانی عقیدتی را تهدید می‌کند."

عابدینی در اوایل بهمن ماه ۹۱ به اتهام تشکیل و راه‌اندازی کلیساهای خانگی به قصد برهم زدن امنیت ملی، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد که در نتیجه اعتراض به این رای، پرونده وی به شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران ارجاع و این شعبه نیز رای دادگاه بدوی را تایید کرد.

۱۳۹۲ آبان ۳۰, پنجشنبه

چگونه مسیحی شوم؟


انجیل به معنای "خبر خوش" است. در واقع بهترین خبری است که میتوانید بشنوید.
كلام خداوند میفرماید، " اگر به زبان خود عیسی خداوند را اعتراف کنی و در دل خود ایمان آوری که خدا او را از مردگان برخیزانید، "نجات" خواهی یافت. چونکه به دل ایمان آورده میشود برای عدالت و به زبان اعتراف میشود بجهت نجات. (رومیان ۹-۱۰)
بهترین راه برای اجرای این واقعیات، " دعا " کردن است. همانطور که پولس نوشته است:" زیرا هرکه نام خداوند را بخواند نجات خواهد یافت. (رومیان ۱۰-۱۳)
قلب خود را با فروتنی واقعی به خدا تقدیم کنید، زیرا " قربانی های خدا روح شکسته است. خدایا دل شکسته و کوبیده را خوار نخواهی شمرد."
اگر براستی می خواهید به خانواده خداوند عیسی مسیح بپیوندید با فروتنی چنین دعا کنید:
† خدایا اعتراف میکنم که بیشتر عمرم را برای خودم زندگی کردم. حتی در بهترین لحظات زندگیم نیز به تو اندک توجه کردم و تو را جلال دادم. بسیار دفعات گناه کردم، بیشتر از آنچه که بتوانم بشمارم، و برای رهایی از مرگ ابدی که بخاطر گناهانم لایق آنم هیچ راهی ندارم. از تو بسیار ممنونم که آنقدر مرا دوست داشتی که عیسی، پسر یگانه ات را فرستادی تا بخاطر گناهان من روی صلیب بمیرد. کسی که باید روی صلیب میمرد، من بودم و او جای مرا گرفت تا من بتوانم مجاناً بخشیده شوم. لطفاً گناهان مرا ببخش ای پدر. دیگر نمیخواهم زندگی خود محوری داشته باشم. باقی روزهای زندگی ام را میخواهم برای خداوند عیسی مسیح زیست کنم. حضور روح القدس تو را بر زندگی ام میخواهم. آمین
اگر این دعا را انجام دادید، این وعده ایست که از کتابمقدس میتوانید همواره بخاطر نگاه دارید:
"اگر به گناهان خود اعتراف کنیم، او امین و عادل است تا گناهان ما را بیامرزد و ما را از هر ناراستی پاک سازد."

۱۳۹۲ آبان ۲۴, جمعه

زندانیان با اتهام "مسیحیت و انجیل" از حق مرخصی برخوردار نیستند!

.در ادامه فشار و آزار و اذیت زندانیان عقیدتی و سیاسی در داخل زندان‌های جمهوری اسلامی، بهنام ایرانی در نامه‌ای خطاب به مجامع حقوق بشری از تشدید فشارها و زمینه سازی برای انتقال وی به سلولهای انفرادی تحت اختیار 
وزارت اطلاعات و عدم صدور مجوز برای درمان بیماری خود پرده برداشت.
« محبت نیوز» - زندانی عقیدتی "بهنام ایرانی" که به اتهام تبلیغ علیه نظام به ۵ سال و ۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده و در حال حاضر ۲ سال و ۸ ماه است که در زندان مرکزی کرج تحمل حبس می کند در نامه ای که خطاب به مجامع حقوق بشری خود آورده می نویسد : « تاکنون چندین بار تقاضای مرخصی به جهت درمان داشته ام که در نهایت در آخرین تقاضا ، شورای طبقه بندی زندان با مرخصی استعلاجی بنده موافقت نمود و ریاست بهداری زندان نیز پرونده پزشکی اینجانب را برای اعزام به بیمارستان تایید کرده است. اما نهایتن قاضی ناظر بر زندان مدعی شد که طی بخشنامه ای جدیدی که سال پیش ابلاغ شده به جرم انجیل مرخصی تعلق نمی گیرد.»
"بهنام ایرانی" از دگر اندیشان مذهبی موسوم به مسیحیان غیر تثلیثی است که در بند دوم سالن هفت ندامتگاه زندان کرج در حال گذراندن محکومیت شش ساله است .
وی با اشاره به قانون جدید مجازات اسلامی متمم۱۳۹۲ که می گوید کلیه زندانیانی که یک سوم حبس خود را گذرانده اند بدون توجه به نوع جرم و طی سابقه طبق این قانون می توانند به طور قانونی مشمول آزادی مشروط بشوند نوشت: « این امر هم توسط شورای طبقه بندی زندان تایید شد اما متاسفانه قاضی شعبه یکم دادگاه انقلاب اقای عاصف حسینی مدعی بوده که بنده متنبه نشده ام و با آزادی مشروط من موافقت نکرده است و کاملن سلیقه ای به این موضوع نگاه کرده است.»
 وی می افزاید : "در برگه اعلام وضعیت اینجانب که به تازگی دریافت کرده ام در قسمت توضیحات قرار مطلب تازه ای قید گردیده که از این قرار است: «زندانی در مکانی دور از زندانیان دیگرنگهداری گردد، از اعطای مرخصی جلوگیری شود.» که این موضوع کاملن مغرضانه و بدون هیچ گونه ادله قانونی قید گردیده و بی توجهی کاملن آشکار به حداقل حقوق تعریف شده زندانی خصوصن زندانی عقیدتی می باشد و این احتمال وجود دارد که در آینده ای نزدیک به استناد آنچه قرائت کردم و آن بندی که مکتوب شد حتی ممکن است که بنده را به سلول انفرادی منتقل کنند."
بهنام ایرانی روز چهارشنبه 25 فردوردین 1389 با یورش ماموران امنیتی به منزل ایشان در کرج بازداشت شد . گفته شده وی تاکنون در زندان بارها با تهدید رو به رو بود. در ۳۱ تیرماه (22 جولای 1392) نیز به سلول او و دیگر زندانیان هم بندش در زندان کرج یورش بردند و به بازرسی و تخریب وسائل آنان پرداختند.

یه آهنگ توپ از آرش سبحانی .
درسته یکم ازش می گذره  ولی هنوزم معنا داره 






آرش عزیز خدا بهت برکت بده

۱۳۹۲ آبان ۱۸, شنبه

دختری با کفشهای کتانی به «۱۸ ماه حبس تعزیری» محکوم شده است

پگاه آهنگرانی 

پگاه آهنگرانی


گزارش‌ها حاکی است پگاه آهنگرانی، بازیگر سینمای ایران، در دادگاه بدوی به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

منیژه حکمت، مادر پگاه آهنگرانی، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا در این زمینه گفته است: «وی در دادگاه بدوی به ریاست قاضی "مقیسه" به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.»

وی توضیح داد: «پگاه آهنگرانی قریب به سه سال است که از طرف دادسرای امنیت تهران ممنوع‌الخروج است و به‌رغم دعوت از سوی جشنواره‌های مختلف، موفق به حضور در آن‌ها نشده است. به عنوان مثال، هم‌اینک فیلم "دربند" که این بازیگر برای بازی در آن موفق به دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده، بدون وی در جشنواره شیکاگو حضور دارد.»

منیژه حکمت هم‌چنین شامگاه یک‌شنبه در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: «نجابت زیاد کثافت به همراه دارد، به علت شرایط سعی کردم آروم باشم ولی سکوت ما را حمل بر مجرم دانستن کردن، فردا به دوستانم در فیس‌بوک خواهم گفت که چه اتفاقی برای پگاه دارند رقم می‌زنند، برادران نجابت ما را دیدید و شرم نکردید و ما را مجبور به اطلاع رسانی با مردم عزیز میهنم می‌کنید، مردم قضاوت خواهند کرد. امیدوارم جواب قانع‌کننده‌ای راجع به دستگیری دو سال ونیم گذشته و ادامه ماجرا داشته باشید.»

همزمان با انتشار خبر حکم محکومیت این بازیگر سینما، گزارش‌های ضد و نقیضی درباره بازداشت خانم آهنگرانی منتشر شد. از جمله، خبرگزاری فارس روز دوشنبه به دستگیری این بازیگر سینمای ایران در شامگاه یکشنبه اشاره کرد و در خبری، از او با نام «پ. الف» نام برد.

این خبرگزاری نوشت که «هنوز از علت دستگیری این بازیگر اطلاعی در دست نیست و مشخص نشده است که وی به چه اتهامی بازداشت شده است.»

فارس افزوده است که «مسئولان قضایی کشور هنوز در خصوص علت بازداشت وی اظهارنظری نکرده‌اند.»

این در حالی است که منیژه حکمت بازداشت دخترش را تکذیب کرده است.

پگاه آهنگرانی فرزند منیژه حکمت و جمشید آهنگرانی، کارگردانان سینمای ایران، پیش از این در تیرماه سال ۹۰ نیز بازداشت شده و به زندان اوین منتقل شده‌بود.

وی قرار بود در آن تاریخ به آلمان سفر کرده و در رابطه با جام جهانی فوتبال زنان برای شبکه دویچه‌وله، وبلاگ‌نویسی کند.

سایت دویچه‌وله خبر داده بود که این بازیگر سینما یک روز قبل از پرواز به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی احضار، و تهدید شده بود در صورت تلاش برای خارج شدن از کشور، بازداشت خواهد شد.

این گزارش هم‌چنین افزوده بود که به دنبال «تهدیدهای بیشتر»، خانم آهنگرانی تصمیم گرفت که به آلمان سفر نکند ولی روز ۲۳ تیرماه مشخص شد که وی چهار روز پیش از آن بازداشت شده است.

پگاه آهنگرانی در سال‌های گذشته نیز برای گزارش جشنواره فیلم برلین به این کشور سفر کرده بود و تا کنون چندین فیلم مستند نیز ساخته است.

وی از طرفداران جنبش اصلاح‌طلبان در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی بود و در انتخابات سال ۸۸ نیز از فعالان ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بود.

برخی گزارش‌ها حاکی است که در زمان ناآرامی‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ در ایران، پگاه آهنگرانی از سوی وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت.


پگاه آهنگرانی را بهتر بشناسیم

 





۱۳۹۲ آبان ۱۰, جمعه

یه اشتباه کوچلووووووووو!!!!!!!!!!!!

داشتند اشتباهی مرا بجای يک نفر ديگر اعدام ميکردند!!!
محمدرضا حدادی دوشنبه برای پنجمين بار پای چوبه دار رفت!!!

زندان عادل آباد شيراز نيمه شب دوشنبه ۸ مهر ماه ۱٣۹۲ شاهد يک واقعه غير قابل تصور بود. محمد رضا حدادی را کشان کشان به زيرزمين زندان ميبرند تا اعدامش کنند ، در حاليکه ظاهرا در ليست اعدامها يک نفر ديگر بود و اشتباهی محمدرضا را ميخواستند اعدام کنند.

محمد رضا در تماسی با بيرون از زندان گفت: آنقدر ترسيده بودم که کم مانده بود بيهوش شوم . محمد رضا از ۱۵ سالگی به اتهام قتل در زندان است و البته اين چهارمين بار بود که ميگفتند او را اعدام خواهند کرد . اما اين بار موضوع بسيار جدی بود و تا پای چوبه دار او را ميبرند.

محمد رضا در آن نيمه شب تاريک و در حاليکه قلبش بشدت ميزد ، شروع به داد و بيداد ميکند و ميگويد " قرار نبود مرا اعدام کنيد" و فرياد ميزند که شما گفته بوديد به اين زودی اعدام نميشوم و پرونده بررسی مجدد ميشود و...
جلاد و يکی ديگر از مسئولين زندان ميپرسند اسمت چيست و او ميگويد محمدرضا حدادی و جلاد ميگويد کسی که بايد اعدام شود رضا حدادی است و ميپرسد اسم پدرت چيست و وقتی محمد رضا اسم پدرش را ميگويد آنها ميگويند ولی اسم پدر کسی که بايد امشب اعدام شود اين نيست و بعد از پچ و پچی که دو نفر باهم ميکنند ميگويند آره يک نفر ديگر است که بايد امشب اعدام شود. و محمدرضا را پس ميفرستند و نفر ديگری را می آورند برای اعدام.

اين متاسفانه بخشی از يک فيلم مربوط به دوران قرون وسطی نيست و اين داستان پردازی نيست اين در روز دوشنبه در زندان عادل آباد شيراز و در دوره روحانی اتفاق افتاده است. اين واقعه يکبار ديگر نشان ميدهد که جان افراد در اين نظام چقدر بي ارزش است و زندانيان با چه سيستم ضد انسانی دست و پنجه نرم ميکنند.

کميته بين المللی عليه اعدام يکبار ديگر از همگان ميخواهد به اين ماشين جنايت و آدمکشی اعتراض کنند.

کميته بين المللی عليه اعدام
۴ اکتبر ۲۰۱٣
فاطمه فیلی



کشیش معترض آمریکایی ایران را ترک می‌کند

ادی رومرو، کشیش آمریکایی که در برابر زندان اوین به دلیل اعتراض به بازداشت مسیحیان در ایران دستگیر شده بود، آزاد و به سفارت سوئیس منتقل شد. به گفته منابع داخلی وی بزودی ایران را ترک می‌کند.

ادی رومرو، کشیش آمریکایی
ادی رومرو، کشیش آمریکایی
ادی پرز رومرو، کشیش آمریکایی که در روز دوشنبه (۲۱ اکتبر) پس از حرکتی اعتراضی در مقابل زندان اوین از سوی زندانبانان بازداشت شده بود، آزاد شد.
به گفته رسانه‌های داخلی وی به سفارت سوئیس منتقل شده و قرار است که در بزودی با هواپیما ایران را به مقصد ترکیه ترک کند. رومرو از حرکت اعتراضی خود در برابر زندان اوین نیز فیلم‌هایی ویدئویی گرفته که در برخی از شبکه‌های اجتماعی انتشار یافته است.
خبرگزاری آسوشتیدپرس در روز سه‌شنبه (۲۲ اکتبر) در گزارشی تایید کرد که وی پس از آزادی با خانواده‌ی خود تماس گرفته و گفته است که به سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران منتقل شده است.
قرار است که رومرو با هواپیما نخست به ترکیه، سپس به شهر خود، لس‌آنجلس پرواز کند.
ماری هرف، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در روز سه‌شنبه پس از انتشار خبر دستگیری رومرو گفتن: «ما نگران خبرهایی هتسیم که حاکی از دستگیری یک شهروند آمریکایی در ایران هستیم. اما به دلیل ملاحظاتی خصوصی مایل به توضیح بیشتر در این زمینه نیستیم.»
گفته می‌شود که بازداشت رومرو در ایران تنها چند ساعت به طول کشیده است. رومرو در نهادی سرگرم فعالیت است که وظیفه خود را پشتیبانی از مسیحیان و اقلیت‌های دینی در جهان می‌داند. رومرو یکبار نیز در حرکتی اعتراضی در سال ۲۰۰۸ در چین بازداشت شده بود.
مسیحیان ایران زیر فشار حکومت
کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران روز سه‌شنبه (۲ ژوئیه/ ۱۱ تیر) گزارش داد که علیرغم گذشت یک ماه از بازداشت محمدرضا فرید، سعید صافی و حمید‌رضا قدیری در اصفهان، از سرنوشت این نوکیشان مسیحی ایرانی خبری در دست نیست.
سعید عابدینی یکی از کشیشان بازداشتی در ایران
سعید عابدینی یکی از کشیشان بازداشتی در ایران
روز ۳۱ اردیبهشت ماه نیز گزارش‌هایی در مورد دستگیری کشیش روبرت آسریان، از رهبران شورای کلیسای جماعت ربانی در تهران، منتشر شد. در سال‌های اخیر فشار بر نوکیشان مسیحی افزایش قابل توجهی پیدا کرده وتعدادی از کلیساهای پروتستان نیز تعطیل شده و رهبران آنان به زندان انتقال یافته‌اند.
کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران به نقل از منصور برجی‌، از مدافعان حقوق مسیحیان ایران ساکن در لندن، در مورد علت تعطیل کردن این کلیساها و بازداشت رهبران آنان می‌نویسد: «جلسات این کلیسا به زبان فارسی برگزار می‌شد و نهادهای امنیتی نگران هستند که تعداد نوکیش ها اضافه شود. اکثر کلیساهای فارسی زبان در طول چند سال گذشته رفته رفته بسته شدند. کلیساهایی که در مشهد، آذربایجان غربی و شرقی، اراک، شیراز و اهواز بود همگی بسته شدند. کلیسای جماعت ربانی تهران از بین کلیساهای فارسی زبان از همه بیشتر شرکت کننده داشت و قدمتش بیش از نیم قرن بود.»
آقای برجی روز ۱۱ خرداد در گفتگویی با کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفته بود: «مسئله نگران کننده این است که فکر می‌کنیم کشیش آسریان در سلول انفرادی است چون حداقل ۴ زندانی مسیحی در بند ۳۵۰ زندان اوین وجود دارند که آنها او را در آنجا ندیده‌اند.»
او اضافه کرده بود که دستگیری این کشیش و استاد الهیات مسیحی "موجی از نگرانی‌های جدید" را در میان جامعه مسیحیان ایران ایجاد کرده است.
اردیبهشت ماه امسال وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود در مورد سرکوب آزادی‌های دینی در جهان، از ایران، مصر و ونزوئلا به عنوان کشورهایی یاد کرده بود که در آنها حقوق اقلیت‌های مذهبی بیش از سایر نقاط جهان نقض می‌شود.

۱۳۹۲ شهریور ۲۱, پنجشنبه

کلیسای الکترونیک، ابزاری برای تحول در اختیار مسیحیان بشارتی

ن.خستين جمعيت‌های دينی كه قدرت راديو و تلويزيون را به عنوان ابزار تغيير و تحول دريافتند، سازمان‌های بشارتی مسيحی بودند.

به گزارش « محبت نیوز» سایت ادیان و مذاهب به نقل از دکتر ناصر باهنر افزود، « نخستين جمعيت‌هاي دينی كه قدرت راديو و تلويزيون را به عنوان ابزار تغيير و تحول دريافتند، سازمان‌هاي بشارتی مسيحي بودند. از اين رو، شناخت سير تحول و انگيزه‌هاي به كارگيري وسايل ارتباط جمعي مدرن در انتقال پيام‌هاي ديني و تبليغ افكار و ارزش‌هاي مسيحيت، در گرو بررسي و شناخت چگونگي ظهور و گسترش پروتستانيزم و تحول آن در غرب به ويژه در آمريكا و انگلستان است كه ظهور بنيادگرايي مسيحي و رشد آن در اين جوامع، در واقع سرمنشأ توجه و استفاده از كاركردهاي راديو و تلويزيون در حوزة دين به شمار مي‌آيد.
از اواخر دهة 1970، برخي از گروه‌هاي بشارتی دورة‌ افول خود را پشت سرد نهاده و سير رشد و گسترش اجتماعي خود را آغاز نمودند كه مي‌توان آن را احياء بشارت دانست. اين جريان نوظهور كه «نئولونجليسم» ناميده شد، به تدريج توجه رسانه‌ها و مؤسسه‌هاي سكولار را به خود جلب كرد. «يكي از عوامل اصلي در اين احياء سياسي و ديني، استفاده از رسانه‌هاي الكترونيكي براي ايجاد قدرت و سازماندهي بود. نقش اين رسانه‌ها هم در بيداري و آگاهي‌بخشي به مشاركت كنندگان در جريان مذكور و هم در متقاعد ساختن عامه مردم در خصوص اين تحول فرهنگي و ديني عظيم، برجسته بود.» (Hoover,1988,p.19).
عوامل اجتماعي و ديني نهضت نئواونجليسم كه تحت تأثير گسترده راديو و تلويزيون دینی و نهادهاي چند رسانه‌اي قرار داشتند، كليساي الكترونيك نام گرفت. با گسترش اين پديده عده‌اي به حمايت و عده‌اي به انتقاد از آن مبادرت نمودند. حاميان معتقد بودند كه كليساي الكترونيك زمينه‌هاي نويني را براي دين مطرح مي‌سازد كه جايگزين نقش ديني رسانه‌هاي مكتوب خواهد شد. در مقابل، برخي اين مسئله را تهديدي براي كليساها مي‌دانستند كه ماية كاهش اعضاء و درآمد در آنها مي‌شود.
جداي از جريان پروتستانيزم، واتيكان نيز به عنوان مركز مسيحيت كاتوليك، مطالعات و بررسي‌هاي متعددي دربارة رسانه‌ها و چگونگي بهره‌گيري از آنها، در حوزة دين انجام داده و نتايج آنها را به عنوان ديدگاه‌هاي خود منتشر نموده است. واتيكان در دومين شوراي خود دربارة رسانه‌ها و نقش و مسئوليت آنها در جامعه، رسانه‌ها را هديه‌هاي الهي قلمداد نموده است كه زمينه‌اي را فراهم مي‌آورند تا مردم را در كنار يكديگر متحد ساخته و براي رستگاري مطابق برنامة الهي به يكديگر كمك كنند. كليسا امروزه براي گسترش معنويت و تعاليم الهي به يكديگر كمك كنند. كليسا امروزه براي گسترش معنويت و تعاليم ديني، به طور اساسي نيازمند مطالعه، ارزيابي و استفادة صحيح از فناوري ارتباطات و رسانه‌هاي جديد (Vatican, 1992) است. امروزه در غرب، سازمان‌ها و آژانس‌هاي متعدد ديني مشغول فعاليت هستند كه اغلب آنها متعلق به پروتستان‌ها، كاتوليك‌ها و يهودي‌ها مي‌باشند. همچنين صدها ايستگاه خصوصي راديو و تلويزيوني و شبكه‌هاي متعدد محلي و ملي در كشورهاي مسيحي متولي توليد و پخش برنامه‌هاي ديني هستند. در مجموع مي‌توان دوكاركرد كليساي الكترونيك را به قرار زير تشخيص داد:
1. تلاش براي استفاده از ظرفيت‌هاي طبيعي رسانه به منظور درگير ساختن بخش بزرگ‌تري از جامعه در مسائل مذهبي كه عمدتن اجتماعي و سازماني هستند و كاركردهاي اصلي آنها اطلاع رساني، آموزش و ارشاد است كه با قالبهاي خبر، سخنراني، گفتگو، مصاحبه، پرسش و پاسخ، ميزگرد، آموزش، مستند، جنگ و نمايشي، اعتقادات كاربردي مسيحيت را در پاسخ‌گويي به حقايق روز اجتماعي ارائه مي‌كنند.
2. فراهم ساختن اشكالي از تجارب عبادي كه شامل مراسم رسمي عبادي كليسا است كه يا در استوديو اجرا مي‌شود و يا مستقيمن از كليسا گزارش مي‌شود.
تجربة هشتاد ساله دنياي مسيحيت از به كارگيري وسايل ارتباط جمعي نوين حايز دستاوردهاي مهمي در حوزة ارتباطات و دين بوده است كه به برخي از نكات مربوطه براساس پژوهش‌هاي كتابخانه‌اي و پيمايشي انجام شده (Michael(ed.)1997)، اشاره مي‌كنيم:
1. به دنبال كاهش حاكميت كليسا، سيال شدن فرهنگ عصر حاضر و جايگزيني مراجع حكومتي به جاي مراجع ديني، كليسا به مقتضيات جديد عرضه دين توجه نمود و با جديت به صنايع فرهنگي و بهره‌مندي از تخصص‌ها و مهارت‌هاي لازم رسانه‌اي روي آورد، اما حساسيت نسبت به واكنش‌هاي منفي احتمالي در جامعه سبب گرديد تا به نوعي تقليل‌گرايي روي آورد و ارزش‌هاي انساني را به عنوان محور مشترك كار رسانه و دين قرار داده و حقانيت خواسته‌هاي غيرديني مردم در يك جامعة متكثر را به عنوان يك اصل بپذيرد.
2. پيام‌آفرينان برنامه‌هاي مسيحي به طور عمده رهبران مذهبي و از روحانيون كليساها مي‌باشند.
3. پخش مراسم عبادي و سنتي ديني و موعظه‌اي روحانيون بدون دخل و تصرف‌هاي برنامه‌سازي جايگاه ويژه‌اي در كليساي الكترونيك دارد. بدين ترتيب، به كارگيري تعبير دين تلويزيوني شده به جاي تلويزيون ديني براي اين تجربة مسيحي صحيح‌تر به نظر مي‌رسد.
4. مهم‌ترين معضل رسانه‌هاي الكترونيكي مسيحي مربوط به كاركرد سرگرمي اين رسانه است. طرح تعارض ذاتي دين با سرگرمي و سقوط معنوي دين در اثر روي آوردن به قالب‌هاي سرگرم كننده در مقابل اعتقاد به وجود زمينه‌هاي بي‌شمار جذاب و زيبا در معارف ديني براي طرح مناسب آنها از جملة چالش‌هاي موضوع به شمار مي‌آيد.
5. خصوصيات مخاطبان برنامه‌هاي راديو و تلويزيون مسيحي با ويژگي‌هاي مسيحيان متدين انطباق بيشتري دارد تا خصوصيات عمومي بينندگان اين رسانه‌ها. تجربة موجود هنوز نتوانسته است كه به گونه‌اي موفق پاي خود را از محدودة زندگي در جامعة كليسايي فراتر نهاده و با طرح ايده و الگوهاي نوين، علايق و نيازهاي منتظران پشت دربهاي دنياي كليسا را پاسخي شايسته دهد.
6. كليساي الكترونيك هيچ‌گاه خود را معارض يا نافي رسانه‌هاي سنتي ديني با اتكاء بر ارتباطات چهره به چهره معرفي ننموده است. بلكه صاحبان تجربه راديو و تلويزيون مسيحي استمرار ارتباطات سنتي و مستقيم را امري لازم شمرده و آن را پشتوانه و مكمّل فعاليت‌هاي رسانه‌اي ديني مي‌دانند.
منبع : (نقل از كتاب «تعامل دين و ارتباطات» به اهتمام دكتر حسن بشير، ص 248 ـ 244.)

۱۳۹۲ شهریور ۱۵, جمعه

وزارت اطلاعات یکی از قدیمی‌ترین کلیسا‌های تهران را بست . این هم از هنرهای سربازان گمنام !!!!!!!!!

وزارت اطلاعات کلیسای جماعت ربانی واقع در خیابان تخت جمشید تهران را بسته است. این کلیسا یکی از قدیمی‌ترین کلیسا‌های جماعت ربانی تهران بود. روبرت آسریان یکی از کشیشان نیز توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده است.

Titel: Kirche
Schlagworte: Armenische Kirche in Iran, Teheran, Vila-Str.
Size: Relaunch-Master (quer)
Stichwörter: Kirche , Iran
Rechteeinräumung: lizenzfrei, entekhab
http://www.entekhab.ir/fa/news/94153 Iran Wochengalerie KW 5
"کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران" روز شنبه (۱۱ خرداد/ ۱ ژوئن) خبر داد که کلیسای جماعت ربانی تهران زیر فشار ماموران اطلاعات روز ۵ خرداد ماه تعطیل شده و یکی از کشیش‌های این کلیسا نیز بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است.

منصور برجی، یکی از مدافعان حقوق مسیحیان ایران، درباره علت بازداشت کشیش روبرت آسریان به کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفته است: «صبح سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ماموران امنیتی اول به منزل این کشیش رفته‌اند که او خانه نبوده اما آنها خانه را تفتیش کرده‌اند و مقداری از کتاب‌ها و کامپیوترش را با خود برده‌اند و بعد به کلیسای جماعت ربانی مرکز رفته و کشیش آسریان را در جلسه دستگیر کرده‌اند.»

به گفته منصور برجی، کشیش آسریان پس از بازداشت فقط توانسته یکبار با منزلش تماس کوتاهی بگیرد و بگوید که در زندان اوین است. منصور برجی که خود از نوکیشان مسیحی است ۱۵ سال پیش از ایران خارج شده و هم اکنون در لندن در زمینه دفاع از حقوق مسیحیان ایران فعالیت می‌کند.

آقای برجی در پاسخ به اینکه کشیش آسریان به چه اتهامی دستگیر شده، گفته است: «اتهامش عنوان نشده است. او نه قبل از بازداشت احضاریه گرفته بوده و نه حتی زمان دستگیری اتهامش به او گفته می‌شود. مسئله نگران کننده این است که فکر می‌کنیم کشیش آسریان در سلول انفرادی است چون حداقل ۴ زندانی مسیحی در بند ۳۵۰ زندان اوین وجود دارند که آنها او را در آنجا ندیده‌اند.»

به گفته منصور برجی، کشیش آسریان یک مسیحی‌زاده و استاد الهیات مسیحی و مولف و مترجم کتاب‌های زیادی است که حتی کتاب‌هایش جوایز داخلی را هم گرفته‌اند: «دستگیری این کشیش موجی از نگرانی‌های جدید را در میان جامعه مسیحیان ایران ایجاد کرده است.»

۱۳۹۲ مرداد ۳۰, چهارشنبه

بازداشت پنج تن از نوکیشان مسیحی در شرق تهران


کمیته گزارشگران حقوق بشر- در ادامۀ فشارها بر نوکیشان مسیحی در ایران، پنج تن دیگر از آنان در مراسم کریسمس امسال در یکی از کلیساهای خانگی شرق استان تهران بازداشت شدند.
منابع خبری گزارش داده اند که روز سه شنبه سوم دی ماه - در آستانه مراسم کریسمس، ماموران امنیتی با هجوم به منزل مهندس حسینی، اقدام به بازداشت وی و چند تن از نوکیشان مسیحی به نامهای احمد بازیار، فائقه نصرالهی، مستانه رستگاری و همچنین امیرحسین نعمت اللهی نمودند.
این افراد برای دعا و نیایش و مراسم کریسمس، تولد عیسی مسیح در آن محل حاضر شده بودند.
بر اساس این گزارش، ماموران لباس شخصی مجهز به بیسیم و سلاح کمری، ضمن اهانت و بازرسی افراد حاضر در آن محل، همزمان به تفتیش منزل مذکور پرداخته و کتب و سی دی ها و لب تاپ های آنان را ضبط کردند. همچنین دستگاه ریسیور ماهواره منزل را نیز همراه با وسایل مذکور انتقال دادند.
ماموران امنیتی همچنین به بازرسی منزل یکی از همسایگان مهندس حسینی که در حال رویت هجوم و اقدامات ماموران بود، پرداخته و ضمن اهانت و ضرب و شتم پدر آن خانواده، آنان را تهدید به سکوت کردند.
هنوز از محل بازداشت و وضعیت این بازداشت شدگان مسیحی خبری منتشر نشده است.
همه ساله با فرارسیدن ایام کریسمس، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، ضمن كنترل و نظارت بر كلیساها و اعضا و ایمانداران مسیحی فشار و تهدیدهای خود را به شدت افزایش می دهند. در این ایام همچنین بسیاری از نوکیشان مسیحی مورد آزار و فشار و تهدید و بازداشت واقع شدند، که از جمله می توان به اقدام هماهنگ و بازداشت جمعی از نوكیشان مسیحی ساكن تهران طی سالهای گذشته اشاره کرد.
چند روز پیش، تارنمای «محبت نیوز» از هجوم ماموران امنیتی به منزل بهنام ایرانی از نوکیشان مسیحی محبوس در زندان و دو تن دیگر از دوستان وی به نام های «امین خاکی» و «رضا ربانی» ملقب به سیلاس، خبر داده و گزارش داد "در شرایطی که همسران و فرزندان آنها در خانه بودند، حتی لوازم شخصی افراد را تفتیش کردند و یک کامپیوتر لپ تاپ، کتاب مقدس و دست نوشته ها و جزوات مسیحی این افراد را نیز با خود بردند." کشیش بهنام ایرانی، که هم اکنون در زندان کرج دوران محکومیت شش ساله خود را می گذراند، از داخل زندان شکایت نامه ایی در این خصوص به کمیساریای عالی حقوق بشرو سایر سازمان های حقوق بشری تنظیم و ارسال نموده است.
همچنین بنا به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران، شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران، کشیش «ورویر آوانسیان» را به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی"، به تحمل سه سال و نیم حبس محکوم کرده است. کشیش ورویر، ۶۱ ساله، روز هفتم دی ماه سال گذشته (۹۱) و در آستانه کریسمس، طی یورش به یک کلیسای خانگی در تهران، به همراه تمام حاضران بازداشت شد، که تا مدتها در حبس انفرادی به سر برد.
چندی پیش، احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل، سومین گزارش خود درباره وضعیت حقوق بشر درایران را به کمیته سوم سازمان ملل ارائه داد، که در آن از وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان ابراز نگرانی و گفته شده بود که "محدودیت حقوق اقلیت های مذهبی، آزادی بیان و فعالیت های دینی پیروان مسیحیت، بهائیت، مسلمانان سنی، دراویش و دیگر جوامع دینی غیر شیعه همچنان ادامه دارد و وضعیت حقوق بشر در ایران رو به بهبود نیست."
طی روزهای اخیر و همزمان با کریسمس امسال نیز، وینست نیکلاس، اسقف کلیسای کاتولیک در انگلستان و ولز در پیام خود به مناسبت کریسمس گفت که بسیاری از مسیحیان جهان به ویژه در خاورمیانه برای نیایش و دعا، با خطرات جانی روبرو هستند.
همچنین جاستین ولبی، اسقف اعظم کلیسای کانتربری (کلیسای انگلیکان، پروتستان) نیز نحوه رفتار با مسیحیان خاورمیانه را مورد انتقاد قرار داد و گفت: "آنها مجبور به رفتن به زندگی در تبعید و ترک مکانی می‌شوند که حضورشان در آنجا همواره ضروری بوده است."

http://chrr.biz/spip.php?article21625

بازداشت نوکیشان مسیحی در تهران و اصفهان وبی‌خبری از وضعیت آنها


کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران:
یک منبع موثق و آگاه به دستگیری های اخیر نوکیشان مسیحی در تهران، به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که در جریان یورش ماموران امنیتی لباس شخصی به یکی از کلیساهای خانگی در غرب تهران، تعدادی از نوکیشان مسیحی بازداشت شدند، که اسامی سه تن از آنان پرهام فرازمند، سارا سردسیریان، صدیقه کیانی و مونا فضلی است.
او به کمپین گفت:« روز جمعه هجدهم مرداد ماه ۹۲، ماموران امنیتی با حمله به این کلیسا خانگی در تهران، با ضرب و شتم و تهدید افرادی که در آن محل مشغول نیایش هفتگی بودند، به تفتیش محل مذکور و تلفن همراه و وسایل حاضران در محل پرداخته و پنج تن از نوکیشان مذکور از جمله پرهام فرازمند، صدیقه کیانی، سارا سردسیریان و مونا فضلی را با خود به محلی نامعلوم منتقل کردند.»
منبع یاد شده همچنین افزود که ماموران مجهز به بی‌سیم و سلاح کمری بوده و ضمن برخورد بسیار خشن با شهروندان مسیحی، علاوه بر بازداشت افراد فوق الذکر، کارتهای شناسایی دیگر حاضران در محل را ضبط کردند و با تعدادی از دیگر وسایل ضبط شده از محل، به خودروهای مستقر انتقال دادند. هنوز از محل نگهداری و وضعیت بازداشت شدگان خبری منتشر نشده است.
هفته گذشته منابع خبری از بازداشت سه تن از نوکیشان مسیحی اصفهان، خانمها صدیقه امیرخانی، مهناز رفیعی و محمدرضا پیمانی خبر داده بودند. این فعال حقوق بشری به کمپین گفت که مراجعات مکرر خانواده های بازداشت شدگان به مراجع انتظامی و قضایی نتیجه ای در بر نداشته و تنها خانم امیرخانی طی تماسی با خانواده خود، از سلامتی و بازداشت در یکی از مراکز امنیتی و ادامه روند تحقیقات خبر داده است: «همچنین فرشید فتحی، کشیش زندانی نیز، هفته گذشته از شکنجه های صورت گرفته در دوران بازداشت خود در بازداشتگاههای امنیتی پرده برداشت و طی یادداشتی که در سایت جرس منتشر شد، از “توهین، تحقیر، افتراء و تهدیدهای صورت گرفته در دوران انفرادی خبر داد.» آقای فتحی، یکی از شهروندان مسیحی ایران است که دوران محکومیت شش ساله خود را در زندان اوین می گذارند.
فشار بر نوکیشان مسیحی ایرانی طی سالهای گذشته و بعد از هشدارهای رهبران جمهوری اسلامی پیرامون رشد کلیساهای خانگی روندی شتابان داشته و به ویژه در ماههای اخیر تعدادی از نوکیشان مسیحی در استانهای خوزستان، تهران، فارس و اصفهان، مورد حمله و آزار و بازداشت ماموران امنیتی قرار گرفته اند.
بر اساس گزارش ها، از وضعیت سعید عابدینی، کشیش ایرانی محبوس در زندان اوین خبری در دست نیست و مصطفی (محمدهادی) بردبار، یکی از نوکیشان مسیحی نیز، اخیرا در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ده سال حبس محکوم شده است.
اواخر بهار امسال نیز، کلیسای قدیمی فارسی زبان پروتستان تهران با عنوان «جماعت ربانی مرکز» تحت فشار ماموران اطلاعات تعطیل شد.
همان زمان منصور برجی، سخنگوی کمیته «ماده ۱۸»، و از مدافعان حقوق مسیحیان ایران به کمپین بین المللی حقوق بشر پیرامون دلایل تعطیلی کلیساهای پروتستان و بازداشت رهبران کلیسایی گفت: «جلسات این کلیسا به زبان فارسی برگزار می شد و نهادهای امنیتی نگران هستند که تعداد نوکیش ها اضافه شود. اکثر کلیساهای فارسی زبان در طول چند سال گذشته رفته رفته بسته شدند. کلیساهای که در مشهد، آذربایجان غربی و شرقی، اراک، شیراز و اهواز بود همگی بسته شدند. کلیسای جماعت ربانی تهران از بین کلیساهای فارسی زبان از همه بیشتر شرکت کننده داشت و قدمتش بیش از نیم قرن بود.»
کمپین بین المللی حقوق بشردر ایران سال گذشته گزارش مفصلی را در خصوص آزار واذیت و بازداشت و احکام زندان نوکیشان مسیحی در ایران و در طی سالهای گذشته منتشر کرد.

http://chrr.biz/spip.php?article21500

۱۳۹۲ مرداد ۲۵, جمعه

رویاها و خوابهای صادقه برای گرایش مسلمانان به مسیح

.
بسیاری از مبشران مسیحی کشورهای مسلمان در برنامه های تلویزیونی شهادت های متعدد و بسیار زیادی از رویاها میدهند. و نیز اعلام میدارند که در طول تاریخ 1400 ساله اسلام این تنها زمانی است که به این میزان مسلمانان به مسیحیت می گروند.
« محبت نیوز» -  چندین سال پیش حاجی "علی " برای مراسم حج به مکه رفته بود. علی میگوید ، همان موقع که به مکه عزیمت کردم نیتم این بود که بیعت واقعی خودم را به نحو احسن با خانه کعبه تجدید و تحکیم کنم. در حالیکه آن سفر خیلی بیشتر از یک مسافرت معنوی برای او رقم خورد که هرگز حدسش را هم نمیتوانست بزند.
علی ادامه میدهد که "در یکی از شب ها عیسی مسیح  به خوابم آمد. در ابتدا مسیح با انگشتش پیشانی مرا لمس کرده فرمود که تو متعلق به من هستی. سپس او با دستش روی قلبم را لمس نموده گفت تو نجات یافتی ،بیا و مرا پیروی کن."
سازمان "ای3 مینیستریز" میگوید؛ " داستان علی پس از اینکه در مکه گفته شد به صورت نمایشی دراماتیک به نام "بیش از یک رویا" بر روی دی وی دی در دسترس همگان قرار گرفت."
علی در ادامه می افزاید: تصمیم گرفتم که حج را نیمه کاره رها کرده و دنبال این صدا راه بیافتم.
تاکنون فیلمهای دیگری در مورد رویای علی و نیز سایر مسلمانانی که بشارت و ایمان به مسیح را از طریق یک رویا دریافت کرده اند نیز تهیه و ساخته شده اند.
"تام دویل" به گزارشگران سازمان "ای3 مینیستریز" گفته است : "ما در سراسر جهان شاهدیم و میشنویم که مسلمانانی که هیچوقت در باره نجات مسیح چیزی نشنیده و نمی دانسته اند ، در رویاهایشان مسیح را دیده و با وی آشنا شده اند."
دوویل و همسرش "یووانا" مژده انجیل را به کشورهای مسلمان میبرند. همچنین او یک نویسنده است که می توان از کتاب "رویاها و اهداف: آیا مسیح به دنبال بیداری مسلمین جهان است؟ " به عنوان یکی از آثار او نام برد. او می گوید: من فکر میکنم خداوند ما خیلی عادل است و با حقانیت خویش در پی نجات مردمانی است که نمیدانند که او را کجا پیدا کنند.
وی ادامه میدهد: شاید آنها انجیل یا کتاب مقدس نداشته باشند و یا در محل زندگیشان بشارت دهنده مسیح وجود ندارند، لیکن اینجاست که خود خداوند به ایشان کمک کرده و بشارت مسیح را به ایشان داده است.
اهم رویاها در گستره جهان اسلام از اندونزی تا مراکش شنیده شده است.
یک خانم که بخاطر مسایل امنیتی حاضر نیست هویتش فاش شود به خبرگزاری (CBN) گفت :" اگر شما به کلیسا بروید و سوال کنید بیش از80 درصد افراد شهادت میدهند که عیسی مسیح را در رویا دیده اند." یکی از دوستان مسیحی این زن او را به چالش کشیده بوده که اگر میتوانی بخواه تا خود خداوند با تو شخصن صحبت کند. او میگوید لذا من تصمیم گرفتم تا از خداوند بخواهم و شب بعد او به خوابم آمد.
"حازم فرج" که میزبان شبکه ماهواره ای "بازتابها" است،که برای کشورهای مسلمان پخش میشود، گفت که او غالبن خبرهای متعددی از رویاها و خوابها میگیرد.
فرج میافزاید که یک خانم برایم نامه فرستاده بود و میگفت داشتم برنامه شما را در تلویزیون تماشا میکردم که یکباره در حال گوش کردن به کلام آرامش بخش شما خواب مرا ربود. وقتی کاملن در خواب بودم عیسی مسیح خداوند به خوابم آمد. او را در نگاه اول شناختم و او همان فرزند مصلوب پدر آسمانیمان بود.
"دوویل" میگوید که برای مسلمانان نجات با رویا و خواب یک آغاز است و نه پایان راه دیدن. این منطقی نیست که فردی مسلمان بخوابد و مسیحی بیدار شود، اما این وقایع اتفاق میافتند و موانع ذاتی اسلام نیز نمیتواند جلویش را بگیرد.
"دوویل" ادامه میدهد که درپی انقلاب "بهارعربی" در خاورمیانه یک زلزله روحانی و اعتقادی هم در راه است.
"یووانا" ،همسر دوویل، میگوید چنانچه همه چیز در اسلام تحت تاثیر انقلاب و روشنگری سیاسی و روحانی قرار گیرد آنگاه فضای مناسب برای تاثیر قدرتمند روح القدس آشکار میگردد.
دوویل به سخنان همسرش میافزاید که این همان زمان مناسبی است که قلبهای مردم باز شده و در حال سرنگونی حکومت های ظالم هستند. و نیز دراین زمان که در پایه های اعتقادی مردم شکافها و ترکهای بزرگی ایجاد گشته بهترین زمان حضور خداوند برای بهبودی مردم است.
بسیاری از مبشران مسیحی کشورهای مسلمان در برنامه های تلویزیونی شهادت های متعدد و بسیار زیادی از رویاها میدهند. و نیز اعلام میدارند که در طول تاریخ 1400 ساله اسلام این تنها زمانی است که به این میزان مسلمانان به مسیحیت می گروند.
"دوویل" از معتقدان به مسیح خداوند در غرب میخواهد که به این انقلاب روحانی بپیوندند. حتی اگر نمیخواهند به خاورمیانه بیایند حداقل میتوانند دعایمان کنند.
او میافزاید که هیچ دولت و یا هیچ رهبری نمیتواند این انقلاب را در سراسر جهان متوقف کند. بنابراین ما برای نزول سریعتر و بیشتر روح القدس در سراسر جهان محتاج به دعا هستیم.

۱۳۹۲ مرداد ۱۷, پنجشنبه

بازداشت گروهی دیگر از نوکیشان مسیحی در اصفهان


کمیته گزارشگران حقوق بشر- بنا به گزارش منابع خبری، در ادامه فشارها و آزار نوکیشان مسیحی در ایران، تعداد دیگری از نوکیشان مسیحی در استان اصفهان بازداشت شدند.
بر اساس گزارش ها، روز پنجشنبه دهم مرداد ماه ۹۲، ماموران امنیتی با حمله به یکی دیگر از کلیساهای خانگی در شهر اصفهان، با ایجاد ارعاب و تهدید افرادی که در آن محل مشعول نیایش هفتگی بودند، ضمن تفتیش محل و حاضران، خانمها صدیقه امیرخانی، صاحب محل مذکور، همچنین مهناز رفیعی و همسر وی آقای محمدرضا پیمانی را دستگیر و به محلی نامعلوم منتقل کردند.
گزارش مذکور تصریح کرد که ماموران امنیتی لباس شخصی مجهز به بیسیم و سلاح، بوده و ضمن ضبط مدارک شناسایی حاضران در محل، خاطرنشان کردند که بزودی با آنها تماس گرفته خواهد شد و همچنین از رسانه های کردن این موضوع اکیدا خودداری کنند.
هنوز از محل بازداشت و وضعیت این نوکیشان مسیحی خبری منتشر نشده و پیگیری خانواده‌ها و دوستان این بازداشت‌شدگان، بی‌نتیجه مانده است.
طی ماههای گذشته نیز، تعداد دیگری از نوکیشان مسیحی در استانهای فارس و اصفهان، مورد حمله و بازداشت ماموران امنیتی قرار گرفته بودند.
چند روز گذشته ارگان خبری فعالان حقوق بشر در ایران، از صدور حکم ده سال حبس تعزیری برای مصطفی (محمدهادی) بردبار، شهروند نو کیش مسیحی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب خبر داده بود.
دگراندیشان مذهبی و عقیدتی در ایران به ویژه نوکیشان مسیحی فارسی زبان به طور فزاینده‌ای زیر فشار و برخوردهای غیرانسانی جمهوری اسلامی قرار دارند.
چندی پیش کشیش محمدرضا مدبر، سردبیر شبکه خبری مسیحیان (محبت نیوز) به خبرگزاری آلمان گفته بود: " آمار دقیقی از نوکیشان مسیحی که در شهرهای مختلف ایران بازداشت هستند وجود ندارد و برخی نوکیشان مسیحی نیز به صورت انفرادی فعالیت می‌کنند و هنگام دستگیری خبری از وضعیت این افراد منتشر نمی‌شود ولی می‌توان گفت که تعداد دقیق دستگیرشدگان ۲ یا ۳ برابر آن‌ چیزی است که اخبار آن منتشر می‌شود."

http://chrr.biz/spip.php?article21452

۱۳۹۲ مرداد ۴, جمعه

وزارت اطلاعات یکی از قدیمی‌ترین کلیسا‌های تهران را بست

وزارت اطلاعات کلیسای جماعت ربانی واقع در خیابان تخت جمشید تهران را بسته است. این کلیسا یکی از قدیمی‌ترین کلیسا‌های جماعت ربانی تهران بود. روبرت آسریان یکی از کشیشان نیز توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده است.
Titel: Kirche
Schlagworte: Armenische Kirche in Iran, Teheran, Vila-Str.
Size: Relaunch-Master (quer)
Stichwörter: Kirche , Iran
Rechteeinräumung: lizenzfrei, entekhab
http://www.entekhab.ir/fa/news/94153 Iran Wochengalerie KW 5
"کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران" روز شنبه (۱۱ خرداد/ ۱ ژوئن) خبر داد که کلیسای جماعت ربانی تهران زیر فشار ماموران اطلاعات روز ۵ خرداد ماه تعطیل شده و یکی از کشیش‌های این کلیسا نیز بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است.

منصور برجی، یکی از مدافعان حقوق مسیحیان ایران، درباره علت بازداشت کشیش روبرت آسریان به کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفته است: «صبح سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ماموران امنیتی اول به منزل این کشیش رفته‌اند که او خانه نبوده اما آنها خانه را تفتیش کرده‌اند و مقداری از کتاب‌ها و کامپیوترش را با خود برده‌اند و بعد به کلیسای جماعت ربانی مرکز رفته و کشیش آسریان را در جلسه دستگیر کرده‌اند.»

به گفته منصور برجی، کشیش آسریان پس از بازداشت فقط توانسته یکبار با منزلش تماس کوتاهی بگیرد و بگوید که در زندان اوین است. منصور برجی که خود از نوکیشان مسیحی است ۱۵ سال پیش از ایران خارج شده و هم اکنون در لندن در زمینه دفاع از حقوق مسیحیان ایران فعالیت می‌کند.

آقای برجی در پاسخ به اینکه کشیش آسریان به چه اتهامی دستگیر شده، گفته است: «اتهامش عنوان نشده است. او نه قبل از بازداشت احضاریه گرفته بوده و نه حتی زمان دستگیری اتهامش به او گفته می‌شود. مسئله نگران کننده این است که فکر می‌کنیم کشیش آسریان در سلول انفرادی است چون حداقل ۴ زندانی مسیحی در بند ۳۵۰ زندان اوین وجود دارند که آنها او را در آنجا ندیده‌اند.»

به گفته منصور برجی، کشیش آسریان یک مسیحی‌زاده و استاد الهیات مسیحی و مولف و مترجم کتاب‌های زیادی است که حتی کتاب‌هایش جوایز داخلی را هم گرفته‌اند: «دستگیری این کشیش موجی از نگرانی‌های جدید را در میان جامعه مسیحیان ایران ایجاد کرده است.»

در گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران آمده است کلیسای جماعت ربانی واقع در خیابان تخت جمشید که از اصلی‌ترین کلیساهای پروتستان ایران است روز یکشنبه ۵ خرداد ماه به طور ناگهانی "به علت تعمیرات اساسی" تعطیل شده است. اعضای این کلیسا طبق روال روز یکشنبه که به کلیسا رفته‌اند با درهای بسته مواجه شده و دیده‌اند که تابلویی روی درب کلیسا نصب شده که از تعطیلی کلیسا به علت تعمیرات اساسی خبر می‌داده است. منصور برجی می‌گوید که وزارت اطلاعات پس از ماهها فشار بالاخره به این بهانه کلیسا را تعطیل کرده است.

منصور برجی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل این کلیسا و رهبرانش تحت فشار هستند، می‌گوید: «دلیلش این است که جلسات این کلیسا به زبان فارسی برگزار می‌شود و آنها نمی‌خواهند افراد غیر مسیحی در مراسم شرکت کنند. نگران هستند که تعداد نوکیش‌ها اضافه شود.»

به گفته منصور برجی، مقام‌های امنیتی آخرین بار روز دوشنبه ۳۰ اردبیهشت رهبران کلیسای ربانی تهران را تهدید کرده بودند که درباره ادامه‌ی جلسات‌شان به زبان فارسی تصمیم بگیرند.
به گفته او اکثر کلیساهای فارسی‌زبان در طول چند سال گذشته رفته رفته بسته شدند. کلیساهایی که در مشهد، آذربایجان غربی و شرقی، اراک، شیراز و اهواز بود همگی بسته شدند. کلیسای جماعت ربانی مرکز از بین کلیساهای فارسی زبان از همه بیشتر شرکت کننده دارد و قدمت آن بیش از نیم قرن است.

منصور برجی همچنین به کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفته است، هم‌اکنون حدود ۲۷ کشیش و مسئول رده بالای کلیساهای ایران در زندان هستند. بعد از انقلاب چند نفرشان هم اعدام شدند مانند کشیش حسین سودمند که در سال ۹۱ (میلادی) در زندان مشهد اعدام شد.

منصور برجی می‌افزاید تعداد زندانیان مسیحی خیلی بیشتر از این است و این ۲۷ نفر فقط شامل کسانی می‌شود که خانواده‌هایشان بازداشت آنها را رسانه‌ای کرده‌اند.

این مدافع حقوق مسیحیان ایرانی در خصوص تعداد کلیساهای پروتستان در ایران گفت: «از وقتی فشار بر کلیساها تشدید شد، خیلی از مردم دیگر ترجیح دادند به جای رفتن به کلیسا در خانه‌هایشان عبادت کنند و کلیساهای خانگی شکل گرفت. در حال حاضر نمی‌توان آماری از کلیساها را داد. به گفته خود مسئولان دیگر در هر ده و شهر دور افتاده‌ای هم کلیساهای خانگی کشف می‌شود.»

۱۳۹۲ تیر ۲۹, شنبه

باز هم حکم زندان برای داشتن عقیده ای خلاف عقیده آقایان

به گزارش « محبت نیوز »، شعبه سوم دادگاه انقلاب اسلامی شیراز احکام محکومیت "مجتبی سیدعلاالدین حسین"، "محمدرضا پرتویی (كوروش)"، "وحید حکانی" ، "همایون شکوهی" را به وکیل این چهار نوکیشان مسیحی ابلاغ کرد.
بر اساس این گزارش هر چهار نفر این افراد از نظر دادگاه با اتهام شركت در جلسات خانگی، تبلیغ و ترویج مسیحیت، ارتباط با سازمان‌های مسیحی در خارج از کشور، تبلیغ علیه نظام و برهم زدن امنیت ملی متهم ردیف اول شناخته شدند و هر یک به 3 سال و هشت ماه زندان حکم قطعی محکوم شدند .
در این میان آقایان "مجتبی سیدعلاالدین حسین" و "همایون شکوهی" جدای از حکم بدوی هریک به 8 ماه حبس تعلیقی و خانم " فریبا ناظمیان و پسر 17 ساله" ایشان " نیما شکوهی" نیز هریک به دو سال حبس تعلیقی محکوم گردیدند.
گفتنی است این حکم پس از ابلاغ ظرف مدت بیست روز پس از صدور، قابل پیگیری و اعتراض در دادگاه تجدید نظر می باشد.
پس از اعلام حکم و رای صادره از سوی دادگاه هم اکنون کلیه تماس های تلفنی این نوکیشان مسیحی از داخل زندان قطع شده است و این افراد اجازه هیچگونه تماس تلفنی با خانوادههای خود را ندارند.
بازداشت کشیش "روبرت آسریان" در مورخ 31 اردیبهشت ماه سالجاری (برابر با 21 می 2013)  از رهبران شورای کلیسای جماعت ربانی مرکز در تهران در حین اجرای مراسم دعا توسط نیروهای امنیتی و لباس شخصی رژیم جمهوری اسلامی و پس از آن تعطیلی نابهنگام این کلیسا که از آن به عنوان بزرگترین کلیسای فارسی زبان در ایران نام برده می‌شود از سلسله اقداماتی است که مقامات امنیتی جمهوری اسلامی در زیر سایه انتخابات جمهوری اسلامی به این کار اقدام نمودند.
به نظر می‌آید « نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بیشترین فشار‌ها و آزار را بر شهروندان غیرمسلمان ایران وارد کرده‌اند تا بسیاری از پرونده‌های معوقه اقلیت‌های دینی را به جریان اندازد.
لازم به ذکر است این نو کیشان مسیحی ساکن شیراز در ۱۹بهمن ماه ۱۳۹۰ ( برابر با ۸ فوریه ۲۰۱۲ ) پس از شناسایی و یورش به جلسه كلیسای خانگی توسط ماموران امنیتی بازداشت شدند که پیش از این نیز "مجتبی سیدعلاالدین حسین" و "همایون شکوهی"در (اردیبهشت سال ۱۳۸۷) برابر با ( ۱۱ مه ۲۰۰۸) به همراه ۸ تن از دیگر نوكیشان مسیحی ساكن شیراز به اتهام ایمان و باورهای مسیحی بازداشت و از سوی دادگاه به ۵ سال حکم تعلیقی محكوم شده بودند.
اولین دادگاه این متهمان پس از گذشت بیش از 8 ماه انتظار در 24 مهر ماه 1391 برابر با ( 15 اکتبر 2012) در محل شعبه 3 دادگاه انقلاب اسلامی شیراز و به ریاست قاضی رشیدی برگزار و دومین دادگاه نیز در محل همین شعبه مورخ در 8 دی ماه 1391 با حضور وکیل مدافع آنان برگزار شد.
پیش تر نیز خبرهایی مربوط به وضعیت جسمانی " وحید حکانی " از داخل زندان توسط آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت نیوز» منتشر شده که نام برده با تایید پزشک زندان، احتیاج به عمل جراحی فوری به دلیل خونریزی و دستگاه گوارشی دارد، که مسئولان زندان و دستگاه قضایی استان فارس تاکنون اقدامی در این رابطه انجام نداده و به دلیل عدم رسیدگی پزشکی وضعیت جسمانی این زندانی وخیم گزارش شده است.
متاسفانه زندانیان "بند عبرت" در زندان عادل آباد شیراز ، که مختص به زندانیان عقیدتی است از حداقل امکانات و هواخوری محروم بوده و این مساله باعث ایجاد بیماری‌های روحی و جسمی برای آنان شده است .



۱۳۹۲ تیر ۱۴, جمعه

بازداشت سه تن از نوکیشان مسیحی در اصفهان



کمیته گزارشگران حقوق بشر- منابع خبری گزارش داده اند سه تن از نوکیشان مسیحی در اصفهان بازداشت شده اند.
بر اساس گزارش مذکور، محمدرضا فرید، سعید صافی و حمیدرضا قدیری، از اعضای کلیسای خانگی استان اصفهان، روز چهارشنبه هشتم خرداد ماه ۹۲، توسط ماموران امنیتی بازداشت و به محلی نامعلوم منتقل شدند.
این گزارش می افزاید: بعد از ظهر روز چهارشنبه، هنگامی که تعدادی از نوکیشان مسیحی جهت مراسم نیایش در منزل آقای قدیری گردهم آمده بودند، ماموران لباس شخصی مجهز به سلاح و بیسیم، با ورود ناگهانی و خشونت آمیز به آن محل، اقدام به تفتیش محل، ضبط کتب و سی دی های موجود و همچنین برخورد اهانت آمیز با آنان نمودند.
ماموران پس از سوال و جواب از حاضران در محل، اقدام به بازداشت و انتقال محمدرضا فرید، حمیدرضا قدیری و سعید صافی کرده و ضمن ضبط کارتهای شناسایی دیگر حضار در محل، به آنها هشدار داده اند که از اطلاع رسانی پیرامون این دستگیری خودداری کنند.
هنوز از محل بازداشت و وضعیت این نوکیشان مسیحی خبری منتشر نشده و پیگیری خانواده ها و دوستان این بازداشت شدگان، بی نتیجه مانده است.
گفتنی است، محمدرضا فرید و سعید صافی (از نوکیشان مسیحی افغانستان)، گردانندگان وبلاگ «نجات ما» بودند، که چندی پیش توسط نهاد قضایی «کار گروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه»، مسدود شده بود.
آزار و فشار بر نوکیشان مسیحی طی سالهای اخیر افزایش چشمگیری داشته، و تعدادی از اعضای کلیساهای خانگی، تحت مخاطره، بازداشت، ربایش و شکنجه قرار گرفته اند.
روز سه شنبه ۳۱ اردیبهشت نیز، رسانه های خبری از بازداشت، کشیش روبرت آسریان، از رهبران کلیسای جماعت ربانی در تهران و تعطیلی این کلیسا به دلیل حضور فارسی زبانان خبر داده بودند.
هم اکنون وضعیت جسمانی کشیش زندانی بهنام ایرانی، در زندان گوهردشت وخیم گزارش شده و مقامات زندان از درمان وی خودداری می کنند.
در زندان اوین در تهران نیز، کشیش سعید عابدینی که ماه گذشته به دنبال وخامت حالش به بیمارستان منتقل شده بود، بدون کمترین رسیدگی درمانی به بند ۳۵۰ اوین برگردانده شد. او سال گذشته خاطر تشکیل کلیسای خانگی دستگیر و به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد.
در شیراز نیز، مسیحیان زندانی در زندان عادل آباد از بیماریها و شرایط نامساعد زندان رنج می‌برند. وحید حکانی یکی از زندانیان مسیحی به خاطر خونریزی دستگاه گوارشی به عمل جراحی فوری نیاز دارد، اما ماموران زندان از رسیدگی درمانی به وی خودداری می کنند. وحید حکانی و سه مسیحی دیگر، به اتهام شرکت در جلسات خانگی، تبلیغ و ترویج مسیحیت، ارتباط با سازمانهای مسیحی در خارج از کشور، تبلیغ علیه نظام و برهم زدن امنیت ملی روانه زندان شده‌اند.
کشیش محمدرضا مدبر سردبیر شبکه خبر مسیحیان فارسی‌زبان (محبت‌نیوز) چندی پیش به خبرگزاری آلمان گفته بود: "در مورد تاخیر در اعلام بازداشت برای نوکیشان مسیحی، دلایل زیادی وجود دارد. همان روز دستگیری به دلیل مشکلاتی که ممکن است برای خانواده یا خود این افراد به‌وجود بیاید نمی‌توان خبر را منتشر کرد."
به گفته کشیش محمدرضا مدبر، همچنین آمار دقیقی از نوکیشان مسیحی که در شهرهای مختلف ایران بازداشت هستند وجود ندارد و "برخی نوکیشان مسیحی نیز به صورت انفرادی فعالیت می‌کنند و هنگام دستگیری خبری از وضعیت این افراد منتشر نمی‌شود ولی می‌توان گفت که تعداد دقیق دستگیرشدگان ۲ یا ۳ برابر آن‌ چیزی است که اخبار آن منتشر می‌شود."