۱۳۹۳ بهمن ۷, سه‌شنبه

Pastor saeed abedidi swiss ambassador conversation disconnected By Warder

kkkkAcording Christian activists inside of Iran and acording voice of Iranian Christians(Vocir) , Saeed Abedini an Iranian/ American pastor had a short conversation with swiss ambassador on the phone.
 The pastor Saeed Abedini talks about inside of prison and his situation with swiss ambassador on the phone while Iranian regime imposed him to not say anything about prison and his situation that’s why his conversation was disconnected immediately.
In July 2012, Abedini made his ninth trip to Iran since 2009 to visit his family and continue his work to build an orphanage in the city of Rasht. While in the country, the Islamic Revolutionary Guard Corps confiscated his passports and placed him under house arrest. He was later transferred to Evin Prison, where he has been incarcerated since late September.

قطع مکالمه تلفنی سعید عابدینی با سفیر سوئیس حافظ منافع آمریکا در تهران

kkkk
 يكشنبه ٢٨ دى ماه ١٣٩٣ سعيد عابدينى جهت مکالمه با سفیرسوئیس حافظ منافع آمریکا در تهران  به بند سپاه فرا خوانده شد و با سفیر  مکالمه تلفنى داشت که اين مكالمه توسط ماموران قطع شد.

طبق اخبار رسیده از فعالین مسیحی داخل ایران به  «خبرگزاری صدای مسیحیان ایران» (VOCIR)  سعيد عابدينى كيشش ایرانی/آمریکایی  صبح روز يكشنبه با سفير سوئیس حافظ منافع آمریکا در تهران مكالمه كوتاه تلفنى داشته است ،قبل از شروع این مکالمه  مسولین  حفاظت بند سپاه بر وی تحمیل کرده بودند تا  از وضعيت خود هیچ گونه شکایت نداشته باشد  ولى کشیش سعید عابدینی  از بی عدالتی های داخل زندان و همچنین مشکلات داخل زندان شکایت میکند که بلافاصله این مکالمه تلفنی توسط مامورین حفاظت زندان قطع میشود.
سعید عابدینی کشیش مسیحی ایرانی‌/آمریکایی زندانی شده در ایران است. وی در ایران و از تابستان سال ۲۰۱۲ بازداشت و سپس به زندان اوین منتقل شد. در ۲۷ ژانویه ۲۰۱۳  به هشت سال زندان محکوم شد. اتهام وی تضعیف امنیت ملی از طریق فعالیت تبلیغ مسیحییت از ابتدای سال ۲۰۰۰ عنوان شده‌ بود.عابدینی در سال ۲۰۰۰ از اسلام به مسیحیت گروید و این درحالیست که مسیحیت طبق قانون اساسی ایران جزو اقلیت‌ها محسوب می‌گردد. نوکیشانی که از اسلام به مسیحیت گرویده باشند بنابر شرع و قانون ایران مجرم هستند. به ویژه، هنگامی‌که عبادت‌هایشان را همراه دیگر مسیحیان و نوکیشان٬ در کلیسای خانگی٬ که در ایران غیر قانونی محسوب می‌شود انجام دهند.

حکم ۱۳۳ سال زندان ۸ فعال فیسبوکی تایید شد

 حکم ۱۳۳ سال زندان برای ۸ فعال فیسبوکی در دیوان عالی کشور به تایید رسید.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، طی روزهای گذشته دیوان عالی کشور محکومیت مسعود سیدطالبی، فریبرز کاردارفر، امین اکرمی‌پور، امیر گلستانی، مسعود قاسم خانی، مهدی ری شهری، رویا صابری‌نژاد نوبخت و نغمه شاهسوندی را به تایید رساند.
در حکم جدید دیوان ابهامات زیادی وجود دارد و تجمیع پرونده‌های محکومین مورد قبول واقع نشده و در ‌‌‌نهایت مشخص نشده هرکدام از محکومین چه میزان زندان را باید تحمل نمایند.
یک منبع مطلع در این خصوص به گزارشگر هرانا گفت: «طبق حکم دیوان تعیین مدت قطعی مجازات طبق ماده ۱۳۴ به قاضی اجرای احکام سپرده شده است که این امر خلاف قانون است.»
گفتنی است، مسعود سیدطالبی ابتدا در شعبه بدوی (شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه) به ۱۵ سال زندان محکوم شده بود که پس از چند ماه اتهام توهین به مقدسات نیز به آن اضافه شد و حکم در‌‌‌ همان شعبه بدوی به ۲۰ سال افزایش یافت.
اتهامی که این افراد به خاطر آن محکوم شده اند  «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به مقدسات، توهین به سران قوا و توهین به اشخاص» عنوان شده است.
گفتنی است، این افراد شهروندان عادی‌ای هستند که به‌دلیل توهین به مقدسات و مسئولان نظام در فیسبوک بازداشت و محکوم شده‌اند.  مسن‌ترین متهم این پرونده یک زن ۴۲ ساله و جوان‌ترین یک مرد ۲۱ ساله است.

دادستانی برای فیلترینگ به دولت مهلت داد

 دادستان تهران اعلام کرد که به مسوولان وزارت مخابرات، ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات برای اجرای فیلترینگ نرم‌افزارهای ارتباطی مهلت داده شده است.
به گزارش هرانا به نقل از ایلنا؛ عباس جعفری دولت‌آبادی روز شنبه در گفت‌وگویی خبری، با اعلام این مطلب، با اشاره به اظهارات اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد عدم اجرای فیلترینگ این نرم‌افزارها گفت: وزیر مخابرات، ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات جهت اجرای دستور قضایی برای فیلترینگ نرم‌افزارهای مذکور و یا طرح‌های دیگر که مانع ارتکاب جرم در فضای مجازی شود، درخواست مهلتی چند ماهه کرده که مورد موافقت قوه قضاییه قرار گرفته که پس از انقضای این مهلت، دادستانی تهران اتخاذ تصمیم خواهد کرد.

گزارش ماهانه – نگاهی به وضعیت حقوق بشر در ایران در دی ماه ۹۳

Monthly Report آنچه که در پی می آید گزارش اجمالی و ماهانه وضعیت حقوق بشر در ایران در دوره زمانی دیماه ۹۳ است که به همت نهاد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران تهیه شده، این گزارش با توجه به حجم محدود آن و نیز به دلیل عدم اجازه فعالیت گروههای مستقل مدافع حقوق بشر در ایران نمیتواند بازتاب دهنده کامل وضعیت حقوق بشر در ایران باشد، لازم به اشاره است بخش آمار این تشکل بصورت سالانه گزارشات مفصل تر خود را به اشکال آماری و تحلیلی از وضعیت حقوق بشر در ایران منتشر می سازد.

نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر در ایران در ماهی که گذشت

در دی ماه سال ۱۳۹۳ نیز نقض سیستماتیک حقوق بشر در ایران همچنان مانند گذشته ادامه داشت، اولین روزهای دی ماه با اعدام ۱۲ نفر در شهرهای قزوین، مشهد، شیراز وزاهدان آغاز گردید تا  تا نشانه ای دیگر شود از آغاز نامبارک این ماه برای جامعه حقوق بشری ایران. از برجسته ترین موارد اعدام در این ماه باید به اعدام ۱۳ زندانی از جمله ۴ زن در روز پنج شنبه ۱۱ دی ماه، اعدام سه نفر در ملاء عام در طرقبه با اتهام تجاوز به عنف و اعدام دو نفر در ملاء عام در شیراز اشاره کرد که اغلب این اعدام ها مخفیانه و بدون پوشش رسانه های دولتی انجام شد.
اصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور طی سخنانی گفت: از ابتدای سال ۹۲ تاکنون ۶۸۱ نفر از محکومان به قصاص با گذشت اولیای دم به زندگی بازگشتند.
صادق آملی‌لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه به صدور قطع‌نامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر محکومیت ایران به نقض حقوق بشر واکنش نشان داد و درجلسه با مسوولان عالی قضایی اجرای «اعدام گروهی و پنهان» و تضییع حقوق زنان در ایران را «دروغ» خواند  و اضافه نمود که بیشترین درصد اعدام‌های انجام شده مربوط به قاچاقچیان موادمخدر بوده است.
میرمحمدصادقی ،معاون حقوقی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبه با خبرآنلاین نیز به پرسش‌هایی درباره اعدام افراد در رابطه با مواد مخدر و امکان حذف این مجازات در مورد این افراد پاسخ گفت و اظهار داشت که اعدام برای مواد مخدر بازدارنده نبوده است.
این ماه همچنین با تداوم تعرض به حقوق اولیه اقلیت‌های ملی و دینی در ایران همراه بود که بارزترین آنها بازداشت دستکم ۳۰ نفر در یورش ماموران امنیتی به نصیر آباد سرباز و ممانعت از برگزاری نماز جمعه اهل‌سنت به امامت مولانا عبدالحمید در تهران بود .
از دیگر گزارشات این دسته می توان به بازداشت ۱۲ شهروند مهابادی توسط اطلاعات سپاه پاسداران اشاره کرد.
 در ادامه این رسته و موارد مربوط به نقض حقوق شهروندان بهایی مانند گذشته شاهد تبعیض و آزار واذیت متعدد  این دسته از شهروندان بودیم، ممانعت از شرکت شهروندان بهایی در نمایشگاه اپتیک ایران، جلوگیری از دفن یک بهایی دو ماه پس از درگذشتش، محرومیت نورا مسمی دانشجوی بهایی و بازداشت چند شهروند بهایی ساکن آباده در ارتباط با دانشگاه مجازی بهاییان ایران نشر از جمله گزارشات منتشره دیماه بود.
مضاف بر موارد یاد شده در ماه گذشته لیلا کارگر شهروند بهایی ساکن شیراز توسط یک شخص نا‌شناس به وسیله قرص برنج (آلومینیوم فسفید) مسموم و به قتل رسید.
در رابطه با شهروندان مسیحی و به‌خصوص نوکیشان مسیحی، گزارش های حمله به یک کلیسای خانگیو بازداشت تعدادی از نوکیشان مسیحی در استان تهران و بازداشت و ممانعت از برگزاری جشن کریسمس درتهران از سوی ماموران امنیتی در این ماه منتشر شد.
سازمان موسوم به «درهای باز» روز سه‌شنبه ۱۶ دی فهرستی از ۵۰ کشور جهان را منتشر کرد که در آن‌ها مسیحیان مورد آزار و تبعیض و پیگرد قرارمی‌گیرند. ایران دررده هفتم لیست جفا بر مسیحیان قرار دارد .این فهرست جمع‌بندی گزارش‌ها و شواهدی است که از اول نوامبر ۲۰۱۳ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۱۴ دسته‌بندی و مستند شده‌اند. گزارش سال ۲۰۱۴ از وضعیت مسیحیان در ۵۰ کشور نشان می‌د‌هد که ۱۰۰ میلیون مسیحی به دلیل اعتقادات دینی خود تحت فشار و آزار قرار دارند.
مسمومیت ۱۸دانش آموز در بشاگرد پس از مصرف شیر رایگان و مسمومیت ۱۴ دانش‌آموز دخترگچسارانی دیگر به دلیل مصرف شیر مدارس است از جمله گزارشات منتشره حوزه حقوق کودک بود.
لازم به اشاره است که متاسفانه روند تنبیه بدنی و فیزیکی دانش آموزان همچنان با وجود انتشار در رسانه ها ادامه داشته و در آخرین گزارش مربوطه،دانش آموز ۱۲ ساله ای بخاطر تنبیه از سوی معلم در یکی از مدارس ابتدایی پسرانه شهرستان فردیس روانه اتاق عمل شد.
دکتر خسرو منصوریان، موسس یک انجمن حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی مدعی شد بیش از۴۰ درصد کودکان خیابانی مبتلا به ایدز هستند، وی افزود : کودکانی که به ایدز مبتلا هستند، زندگی بسیار سختی را در پیش دارند چرا که آن‌ها با مصرف دارو تا آخر عمر، عفونت‌های سخت و طاقت فرسا، درد یتیمی حاصل از فوت والدین مبتلا، تنهایی و انگ اجتماعی زندگی می‌کنند و اغلب فقر را تجربه می‌کنند.
حسین اسدبیگی،رئیس مرکز اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این ماه مدعی شدد: حدود ۸۰۰ تماس، در شش ماه نخست سال، با موضوع «کودک‌آزاری» ارتباط داشته است.
درزمینهٔ حقوق اولبه زنان ایرانی برگرفته از سیاستهای حاکم سه دهه گذشته شاهد ادامه نقض متعدد حقوق آنان بودیم، در این ماه آتنا فرقدانی،نقاش و فعال حقوق کودک پس از ضرب و شتم در دادگاه بازداشت شد، ممانعت از حضور بانوی هنرمند دیگری در اجرای کنسرت موسیقی، نیز از جمله گزارشات مطرح این ماه بود.
اطلاعات سپاه پاسداران روز دوشنبه ۲۹ دی ماه، تعدادی از فعالان حقوق زنان را در تهران بازداشتکرد، این نهاد اطلاعاتی همچنین تعدادی دیگر از فعالان این حوزه را احضار یا تهدید نموده است، گفته می‌شود این برخورد‌ها جهت ممانعت از برگزاری برنامه‌های اعتراضی فعالان این حوزه در ارتباط با اسیدپاشی‌های اخیر است.
محمدابراهیم الهی تبار،معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی این استان گفت: آلودگی زنان در ابتلا به بیماری ایدز در حال افزایش است.
رویدادها و اخبار کارگری در آذر ماه، بسان ماه‌های گذشته پرشمار بود که به عده ای از آنان می‌پردازیم.از این جمله : اعتصاب گسترده کارگران شرکت ایران خودرو دیزل، اعتصاب ۹۰۰ کارگرکارخانه وابسته به قرارگاه خاتم‌الاوصیا، تجمع کارگران معدن طلای آق دره در اعتراض به اخراج ۳۵۰ نفر از همکارانشان و تجمع ۶۰ نفر از کارگران پارسیلون در مقابل تامین اجتماعی خرم آباد.
مضاف بر موارد فوق، تجمع کارگران واگن پارس در بلوار منتهی به کارخانه، تجمع کارگران کارخانه ایران تایر مقابل مجلس و تعویق ۴ماه حقوق ۹۰۰ کارگر قطار شهری اهواز از دیگر موارد کارگری بود.
در این ماه متأسفانه گزارشاتی از حوادث کاری که موجب مرگ و مصدومیت کارگران شد نیز مخابره شد، از جمله آتش‌سوزی کارگاه مبل‌سازی در شهرک مرتضی گرد تهران جان کارگر ۱۷ ساله‌ای را گرفت و همینطور کارگر مصدوم حادثه انفجار در کارخانه فروز گاز شهر صنعتی کاوه جان سپرد، همینطور حجت الله رحیمی در بیمارستان شهید مدرس شهر ساوه بر اثر جراحات ناشی از انفجار جان خود را از دست داد.
علاوه بر این، عصر روز چهارشنبه (۱۰ دی) یک کارگر ساختمانی ۱۷ ساله به دلیل ریزش آوار در محل گودبرداری ساختمانی در تهران کشته شد.
مرکز آمار ایران در گزارش جدید خود از دو ‌رقمی شدن دوباره نرخ بیکاری در کشور در پاییز سال جاری و افزایش این شاخص به ۱۰.۵ درصد خبر داد. نرخ بیکاری در تابستان گذشته یک درصد کمتر یعنی ۹.۵ درصد بود. این مرکز تعداد بیکاران کشور در فصل پاییز گذشته را دو میلیون و ۵۲۰ هزار نفر اعلام کرد.
بر اساس این گزارش که روز پنج‌شنبه، ۱۱ دی، در وب‌سایت رسمی مرکز آمار ایران منتشر شده است، نرخ بیکاری نسبت به فصل تابستان یک درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل، دو دهم درصد افزایش یافته است.
به گزارش مرکز آمار، نرخ بیکاری جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر تا پایان آذر در میان مردان ۸.۷ درصد و در میان زنان ۲۰.۳ درصد است.
در حوزه اصناف و حقوق صنفی هم این ماه خالی از حوادث نبود، چنانکه حدود شش هزار معلم در سراسر کشور با امضای طوماری خطاب به «علی لاریجانی»، رئیس مجلس شورای اسلامی، از برخوردهای سیاسی با مشکلات معیشتیشان اعلام نارضایتی کردند و خواستار رفع تبعیض و برقراری عدالت بین معلمان و سایر کارکنان دولت شدند.
حقوق ۱۴۰ نفر از کارکنان مخابرات استان خوزستان که در بخش تلفن‌های ضروری ۱۱۸ کار می‌کنند طی سه ماه گذشته پرداخت نشده است.
درزمینهٔ حوزه فرهنگی گزارشاتی از قبیل حفر قبر در میدان تاریخی امیرچخماق یزد، تخریب آب انبار میرمحمد خانی دوره قاجار در سمنان توسط افراد نا‌شناس و تخریب یکی از زیباترین سنگ‌قبرهای صفوی  به اطلاع رسانده شد.
نمایش فیلم سینمایی خانه پدری که از روز پنجشنبه (۴ دی ماه) به‌صورت آزمایشی آغاز شده و قرار بود از هشتم دی ماه به صورت رسمی آغاز شود؛ متوقف شد. دلیل توقف نمایش این فیلم اعلام رسمی مسئولان سینماهای آزادی، خانه هنرمندان و سینما سوره اصفهان مبنی بر عدم نمایش فیلم خانه پدری بیان شد.همچنین در شیراز کنسرت گروه لیان علیرغم داشتن مجوز لغو گردید .
مجید درخشانی، آهنگساز ایرانی هنگامی که قصد خروج از ایران به مقصد دبی را داشت، در فرودگاه مطلع شد که ممنوع الخروج شده است.
تهمینه میلانی؛ کارگردان سینمایی ایران؛ به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد ایشان دلیل این احضاریه را انتشار فیلمنامه «شهرزاد زن هزار و یک شب» اعلام کرد که توسط انتشارات کتابسرا منتشر شده است.
درزمینهٔ ی بهداشت و محیط‌زیست در این ماه گزارشاتی منتشر شد که غالب آن‌ها با موضوع آلودگی هوا و محیط‌ زیست در ارتباط بود. یک عضو کمیسیون انرژی مجلس٬ با انتقاد از آلودگی هوای استان خوزستان و بی‌توجهی سازمان حفاظت محیط زیست٬ گفت: دولت برای مقابله با ریزگرد‌ها که سالانه بیش از ۲۲ هزار نفر را راهی بیمارستان می‌کند هیچ اقدام قابل قبولی نکرده است.
وزارت بهداشت ایران با هشدار در مورد نمک‌های تقلبی زیان آور که بازار ایران را انباشته است، اعلام کرد ۴۷ میلیون نفر ایرانی غذای ناسالم مصرف می‌کنند. یک نوع نمک غیر استاندارد به صورت قاچاق و فله‌ای عرضه می‌شود و انواع دیگر نمک‌های تقلبی به نام نمک دریا، از دریاچه‌های ارومیه و قم وارد بازار شده در حالی که نمک‌های دریا عوارض خطرناکی برای بدن دارند.
همچنین گزارشاتی از اورژانسی شدن حدود ۴۰۰ نفر بر اثر آلودگی هوای تهران، احتمال اسیدی شدن آب آشامیدنی روستای ملیگط،  مرگ ۴ هزار و ۶۰۰ نفر طی یکسال گذشته در ایران بر اثر آلودگی هوا منتشر شد.

توجه خاص به موارد نقض حقوق بشر

در این بخش سعی شده به گزارش‌هایی از نقض حقوق بشر در آبان ماه که با حساسیت و توجه بیش‌تری از سوی افکار عمومی مواجه شدند، اشاره شود. بدیهی ست که این توجه بیش‌تر، الزاماً به معنی شاخص بودن این دسته از گزارش‌های به لحاظ حجم نقض حقوق بشر نیست.
در این دسته باید به دومین اسید‌پاشی در تهران به شیوه اصفهان، عدم تمکین دادستانی از دیوان عالی کشور در پرونده سهیل عربی، اقدام به خودکشی سه کارگر بیکار شده معدن طلای آق‌دره اشاره کرد که با واکنش و حساسیت زیادی در افکار عمومی روبرو شد.
همچنین می‌توان به پلمب نمازخانه اهل‌سنت تهران، احضار تلفنی خواهر ستار بهشتی به وزارت اطلاعات، بازداشت چند ساعته فعالان مدنی در مراسم سالگرد مصطفی کریم‌بیگی و تفهیم اتهام و آزادی با قرار کفالت نادر فتوره‌چی، روزنامه‌نگار، مترجم و نویسنده با شکایت بهاره رهنما و پیمان قاسم‌خانی اشاره کرده که از جمله گزارشات پرتوجه بودند.
بازداشت و انتقال به زندان شهرری آتنا فرقدانی، نقاش و فعال کودک،حمله فیزیکی نمایندگان به علی مطهری در پی تأکید وی به غیرقانونی بودن حصر و تمدید قرار بازداشت مجید مقدم برای یک ماه دیگر نیز از جمله مواردی بودند که بیشتر موردتوجه قرار گرفتند.

گزارش‌های حقوق بشری، در سایه‌ی کم توجهی

در مقابل بخش قبل، بسیاری از گزارش‌های حقوق بشری اساساً با کم توجهی و بعضاً بی‌توجهی رسانه‌ها و افراد فعال در شبکه‌های اجتماعی که به هر ترتیب تشکیل‌دهنده‌ی قسمتی از افکار عمومی هستند؛ روبه‌رو شدند. گفتنی است این نوع کم توجهی‌های بعضاً غیر تعمدی یا بعضاً تبعیضات هدفمند، زمینه بیشتری از تداوم و گسترش نقض حقوق بشر را فراهم می‌آورد.
آغاز محکومیت سوسن تبیانیان شهروند بهایی در سمنان، توقیف روزنامه روزان ، احضار تعدادی ازفعالان مرتبط با عرفان حلقه به دادگاه و بازداشت یغما فشخامی، روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب و تعدادی از گزارشاتی بود که در سایه کم توجهی قرار گرفتند.
همچنین مجرمیت مدیرمسئول ماهنامه مهرنامه، بازداشت«احسان اکبری» روزنامه‌نگار و فعال مدنی، جلوگیری از برگزاری نشست ادبی کانون نویسندگان ایران و احضار بستگان محمدرضا پورشجری به وزارت اطلاعات از دیگر مواردی بودند که کمتر موردتوجه افکار عمومی و واکنش آنان قرار گرفتند.

Monthly Report – A Review of the Human Rights Situation in Iran

Monthly ReportHRANA News Agency – The following is a monthly report summarizing the human rights status in Iran in December 2014/ January 2015 (Solar calendar month of Dey). This report has been prepared by the Office of Statistics and Publications of the Human Rights Activists Association of Iran. Considering the ongoing suppression and ban on independent human rights activist organizations in Iran, this report may not be considered a comprehensive and complete reflection of the current situation of human rights in Iran. It should be noted that the department of Statistics also publishes an annual report about the human rights conditions in Iran in the form of an analytical and statistical report.
An overview of the human rights situation in Iran in December/ January
During months of December 2014/January 2015, systematic Human rights violations in Iran continued with a quick pace just like before. In the first couple of days of this month 12 people were executed in the cities of Qazvin, Mashhad, Shiraz and Zahedan to be the omen sign of this month for the human rights society of Iran.
The most prominent execution in the month of Dey must be the execution of 13 prisoners, including 4 women on Thursday 11 December, three were hanged in public in Torghabeh charged with rape and death of two people in public in Shiraz, noting that most of the executions were carried out in secret and without public coverage.
In his speech Asghar Jahangir , the head of Prisons and Security and Corrective measures of the country said since the first day of year 1392( Solar calendar) , 681 people sentenced to death were pardoned after the victims’ families forgive them.
Sadegh Amoli Larijani, the Head of Judicial system of Iran, in his meeting with the high ranking Judicial officials reacted to the adaptation of the latest resolution by the UN General Assembly which convicted Iran of violating Human Rights and called “group secret executions” and women right violation lies and added that the highest percentage of executions were related to the drug crimes and drug traffickers.
Mir Mohammad Sadeghi, deputy to the head of strategic research of Expediency Discernment Council in his interview with Khabar Online in response to the questions about executions of people on the charge of narcotics and the possibility of abandoning this punishment for such criminals said that executions were not successful in pre-empting this crime.
This month also contained the ongoing violation of national and religious minorities’ rights in Iran; most notably with the arrest of at least 30 people in an attack by the security forces in Nasir Abad and prevention of establishment of Sunnis Friday Prayer by Imam Molana Abdulhamid in Tehran.
Other reports in this category included the arrest of 12 residents of Mahabad by the Iranian Revolutionary Guards Intelligence services.
In this category, just like before there were cases involving violations of the rights of Baha’is citizens, such as prevention from participating Baha’is in Iran Optics Fair, preventing the burial of a Bahai two months after his death; deprivation of Mesmy Nora, a Baha’i student and detention of Baha’i resident at Abadeh in connection with Virtual University of Baha’is in Iran were among the published reports in the month of Dey.
In addition, during the last month Leila Karegar, a Baha’i resident of Shiraz was poisoned and killed by an anonymous person with a brass tablet (aluminium phosphide).
With regards to Christian citizens and especially in relation to Christian converts, news of an attack on a church in Tehran, arrest of a number of Christian converts and prevention from celebrating Christmas in Tehran by security officials were among the released reports of this month.
On Tuesday, 6 January 2015, the so-called “open doors” organisation published a list of 50 countries where Christians are persecuted and discriminated against. Iran stood at seventh among the list of countries which are cruel to Christians. This is a summary list of reports and evidence collected, categorized and documented from 01 November 2013 to 31 October 2014. The 2014 Report on the situation of Christians in 50 countries indicated that 100 million Christians are persecuted because of their faith.
Poisoning of 18 pupils at a school in Beshagard and another 14 students in other school in Gachsaran after consuming free milk were among the news in the field of children rights reports.
It is important to mention that, in spite the media coverage on the issue, unfortunately the physical punishment trend of pupils still continues and the latest report was about the punishment of a 12-year-old student in a primary school in Pardis city by his teacher which resulted in student going under operation at hospital.
Dr Khosrow Mansourian, the founder of an association of social support and assist for the social victims, claimed that more than 40% of street children are living with HIV. He added: life is very difficult for children who are infected with HIV, because they have to bear with overwhelming infection, pain, experience of being orphan after death of parents, living alone, social stigma and often poverty as well as the fact that they have to take drugs as long as they live.
Hussein Asadbeygi, the Head of the Emergency Social Welfare Organization claimed: during the first six months of the year they have received about 800 calls with the theme of “Child abuse”.
In the domain of women primary rights and considering the governing policies during the last three decades, we have been observing continues violation of women rights; during this month AthenaFarghdani , an artist and children’s rights activist, was arrested after being beaten in the court; preventing a  female artist attending  a music  concert, were among the  reports of  this month.
On Monday, 19 January 2015, Iranian Revolutionary Guards Intelligence Services arrested a number of women rights activists in Tehran. The Intelligence Services has also summoned and threatened many other activists in this domain.  It has been rumoured that these actioned are to prevent further complaining plans of activists in this domain for the recent issue of Acid attacks.
Mohammad Ebrahim Tabar, the “political deputy of Hamadan state governor” in “food health and security expert group” in the province, said there is a rise in HIV infection amongst the women.
Events and news about workers domain in December were numerous just like the previous months as follows: massive strike of the workers of Iran Khodro Diesel; 900 striking workers at a factory associated with the Khatamolanbiy camp; gathering of Agh-Darreh gold miners in protest to the dismissal of 350 colleagues and accumulation of 60 workers of Parsilon in front of Social Security office in Khorramabad.
In addition to the above, Pars Wagon workers gathered at the boulevard leading to the factory; the gathering of workers of  Iran Tire Factory’s in front of  the Islamic Consultative Assembly  and 4 month delay  of wages for 900 workers of Ahvaz city train were among the reports of  workers domain.
There were also reports about the death and injury of workers among the published reports of this month such as the fire in the furniture workshop at Morteza Gard in Tehran which killed a 17-year-old worker. Also the injured worker of the explosion incident at Foroz Factory in the industrial city of Kaveh Jan died. In Addition, Hojjattollah Rahimi died at Shahid Modares Hospital in the city of Saveh due to his injuries caused by explosion.
In addition, on Wednesday evening, 31 December, a 17-year-old construction worker was killed due to falling debris at construction excavation in Tehran.
A new report from the Statistics Centre of Iran has announced the double-digit unemployment rates in the country for the last autumn and rise of the index’s to 10.5 percent. Last summer, the unemployment rate was one percent less compared to the autumn, at 9.5 percent. The number of unemployed in the country during last autumn was announced two million and 520 thousand people.
According to the report published on the official website of the Center for Statistics, on Thursday 01 January 2015, the unemployment rate compare to the summer season shows one percent and to the same quarter of the previous year, shows an increase by two percent.
According to the statistics, the unemployment rate among the population aged 10 years or more by the end of December is at 8.7% for men and 20.3 percent among women.
In the field of trade union rights this month was full of events, as about six thousand teachers across the country signed a petition to “Ali Larijani,” the President of the Parliament, showing their discontent with the political approach toward their living problems and called for the elimination of discrimination of discrimination and establishment of fair justice for teachers and other government workers.
Wages of 140 employees of Telecommunications in Khuzestan province who work in the 118 emergency call centre have not been paid during the last three months.
Reports about the cultural domain such as digging a grave in the historical square of Amir Chakhmagh in the city of Yazd; destruction of Mir Mohammad Khani water storage from Qajar dynasty in Semnan by unknown people and damaging one of the most beautiful tomb of Safavi dynasty  were communicated.
Screening of the movie “Khaney Pedari” which was initiated on the pilot basis from 25 December and was supposed to be officially screened by 29 December has been stopped. The reason for the stop on screening  this movie was announced as the official decision made by the authorities of Azadi Cinema , Home of Artists and Cinema Soreh of Isfahan  to not to screen the movie of “Khaneye Pedari”. Also the concert of Lian group was cancelled in Shiraz although the concert was licenced to take place.
Majid Derakhshani, Iranian composer who intended to travel to Dubai was informed that he is barred to leave the country at the airport.
Tahmineh Milani, Iranian film director, was summoned to court of culture and the media. She explained the reason for her summoning to the press as publishing the script for the movie “Shahrzad, woman of thousand and one nights”.
In the field of health and environmental reports were published this month in the majority of which were associated with air pollution and the environment. A Member of Parliament energy commissioner criticized the air pollution of Khuzestan and the neglect by the environment organisation. He said the government has not taken any acceptable action to deal with the Haze that annually sends more than 22000 people to the hospital.
Iranian Health Ministry warns of harmful counterfeit salts accumulated in the Iranian markets, announced that in Iran about 47 million people consume unhealthy food. A non-standard salt is smuggle and distributed in bulk supplies. Also other types of counterfeit salt such as Darya salt from the Lake Urmia and Qom has entered the market while Darya salt has dangerous effects to the body.
There were reports about 400 individuals sent to emergency services due to the air pollution in Tehran; possibility of contamination of drinking water through acidification in Mligth village and 4600 killed during the last year due to air pollution published in Iran.
Particular attention to the special cases of human rights Violation
This section of report pays specific attention to more sensitive cases of human rights violations which were more of interests for public opinion during the month of Dey. Obviously, this specific attention does not mean that these kinds of reports reflect the severity and dimension of the human rights violations.
In this domain the second incident of Acid attacks in Tehran similar to the method used in Isfahan; disobeying Tehran Prosecutor office from the Supreme Court in the case of Sohail Arabi; suicide attempt of three workers who have been laid off from Agh Darreh Gold Mine of received a lot of attention and sensitivity from public opinion.
Also sealing the Sunnis chapel in Tehran; summoning the sister of Sattar Beheshti via phone call by the Ministry of Intelligence; civil activists arrest for several hours on the death anniversary of Mustafa Karim Beygi; and charging and releasing Nader Fatourehchi (journalist, translator and writer) on bail, after he was sued by Bahareh Rahnama and Peyman Qasem Khani were among the most noted reports.
Atena Farghdani, a painter and child rights activist was arrested and transported to Shahr-e-Rey Prison; physical assault on Ali Motahari by the other Members of Parliament following his speech in the parliament about the illegal house arrest of Green Movement leaders; and Majid Moghadam detention extension for one month, were among the other cases that received much attention by the public opinion.
Human rights reports in the shadow of “Little Attention”
In contrast to the previous section of the report, many of the human rights reports faced “little attention” or even no attention by the media including social media activists which are forming a part of public opinion. It is important to note that these neglects are often unintentional but there are also intentional discriminations which could facilitate even further violations of human rights in Iran.
Sosan Tabiyanian, a Baha’i citizen started serving her sentence in Semnan; ban of the Roozan daily newspaper; summoning of several activists of Erfane Halgheh to the court; arrest of Yaghma Fashkhami a reformist journalist were some of the reports that received little attention.
In addition , The arrest of the Chief Editor of the monthly magazine of Mehrnameh; arrest of  ” Ehsan Akbari ” journalist and social activist; stopping the  literary meeting of Iranian Writers Association; summoning of Mohammad Reza Pourshajari relatives to the Ministry of Intelligence  were among the reports which received  less concern and reaction by public opinion .